Bonefish skreddersyr profesjonelle og brukervennlige websider

Design og websider

- Vi skreddersyr profesjonelle og brukervennlige nettsider -
Design websider


Design, enkelthet, kunnskap og erfaring

Vi utformer websider som er tiltalende, oversiktlige og enkle å bruke. 
Vårt hovedmål er å skape en webside som kommuniserer godt og ærlig med kundene dine. Den skal tydelig vise din identitet, og hvorfor du bør være en fortrukket leverandør. Dette har vi mange års erfaring med.

Enkel redigering

CMS, Joomla, Wordpress
EnkelRedigering

Redigér sidene dine like enkelt som å skrive e-post med verdens største og mest brukervennlige publiseringsverktøy. De er bygget på åpen kildekode og videreutvikles kontinuerlig av programmerere over hele verden.

Bli funnet

Søkemotoroptimalisering, Google
BliFunnet ikon

Det er like viktig å bli oppdaget som å se bra ut. Vi bygger opp alle våre websider på søkemotoroptimalisert standard slik at alle sider blir mer synlig og tilgjengelig både hos Google og andre søkemotorer.

Responsivt design

Siste teknologi, HTML5, CSS 3
BonefishResponsivIkon

Vi benytter alltid den siste tilgjengelige teknologien – derfor fungerer alle våre websider problemfritt på både iPhone og iPad. Vi erstatter Flash med den nye og bedre teknologien HTML5 og CSS3 slik at flotte animasjoner gjør sidene innbydende. Les mer om responsivt design »

Google Analytics

Trafikk- og statistikkoversikt
GoogleAnlytics ikon

Google Analytics er en av de kraftigste nettanalyse-løsningene på markedet - og det er gratis. Her får du full trafikk- og statistikkoversikt på din nettside. Vi legger inn Google Analytics som standard på alle våre nettløsninger.

Kontakt oss

+ 47 21 65 48 80 / info(a)bonefish.no

Følg oss