Skip to main content

Fysiske annonser


...

Digital markedsføring Digital markedsføring

Trykte annonser

Bygg tillit og troverdighet hos publikum

Trykte medier kan ha et spesifikt og målrettet publikum, og kan være effektivt for å tiltrekke seg en bestemt demografisk gruppe eller interessegruppe som er relevant for din bedrift. Her kan du også dra nytte av medienes høye tillit og troverdighet hos befolkningen, som kan bidra til en mer positivt oppfatning av deg som annonsør og ditt budskap. Har du et spesifikk lokalt publikum du ønsker å nå  kan lokale aviser, brosjyrer og lignende være et godt valg. 

Byråavtale markedsføring Byråavtale markedsføring

Utendørsreklame

En verden av muligheter

Utendørsreklame gir deg muligheten til å oppnå stor eksponering dersom plassert i et område med mye trafikk og bevegelse. Her kan man være kreativ og leken, og spille på design og visuelle konsept for å skape oppmerksomhet og buzz blant publikum - kun fantasien setter grenser. Utendørsreklame er også effektiv for målretting av spesifikke steder som er relevante for din målgruppe, slik at du kan treffe dem mens de er i et spesifikt modus hvor de er ekstra mottakelig for ditt budskap. 

Vårt markedsføringsteam

Erfaring, kunnskap og kvalitet


Bonefish har mange års erfaring innen digital- og trykt markedsføring og tilbyr de fleste tjenester innenfor markedsføring. Du kan lese om tjenestene vi tilbyr under, eller kontakt oss hvis du har spørsmål om våre markedsføringstjenester.