Skip to main content
markedsrådvigning markedsføring

Markedsrådgivning

Hvorfor trenger jeg markedsrådgivning?

Det er ikke alle som har interne ressurser som kan bidra med erfaring innen digital markedsføring. Derfor kan det være lurt å investere i en ekstern markedsavdeling fra et digitalbyrå som har kompetansen og erfaringen som trengs for at din bedrift skal lykkes på det digitale markedet. Vår erfaring viser også at de bedriftene som har en eller få personer med markedsføringsansvar gir et svært godt samarbeid og fungerer utmerket som sparringspartner med digitalbyrået.

I dag er bedrifter nødt til å forholde seg til den digitale utviklingen, og sørge for at de er tilstede på nettet, samt bruker tilstedeværelsen på nett til sin fordel. Et digitalbyrå som Bonefish vil bistå bedriften med dette.

Markedsrådgivning gir deg blant annet

  • Kompetanse fra svært erfarne folk
  • Ekstern ressurs med nytt syn på din bedrift
  • Sparing av tid
  • Billigere enn å ansette intern ressurs
  • Kontinuerlig oppfølging

Hva innebærer markedsrådgivning?

Vi opplever at få bedrifter verken har tid eller ønske om å sette seg inn i de utallige verktøyene man kan benytte seg av, som Google Analytics og - Ads, Facebook, LinkedIn og YouTube.

En markedsrådgivningspakke hos Bonefish vil gi bedriften adgang til unik kompetanse og erfaring fordelt på flere dyktige personer innen hver sine felt.

Du har full oversikt over hvilke kanaler du er presentert i, og får rapporter om hva du får igjen for pengene du investerer i markedsføringen. Markedsrådgivning inneholder blant annet rådgivning, hjelp med budskap, planlegging av kampanjer, og ikke minst - erfaring om hva som fungerer og ikke fungerer.

Med markedsrådgivning får du en partner som bryr seg om deg og din bedrift, i stedet for å “sløse” penger på kampanjer og annonser som kanskje ikke er optimale for deg.

Google Analytics er blant de sterkeste og mest komplekse analyseverktøyene i dag. Bonefish sitter på mange års erfaring på hvordan man utnytter dette best mulig. Vi er sertifisert som Google Partner, noe som gir kunden en trygghet på at vi kan det vi holder på med, får gode resultater, og holder oss oppdatert på trender og oppdateringer innen digital markedsføring. Vi sørger også for at du er tilstede på kanaler som passer for din bedrift og profil.

Hvorfor velge oss?

Bonefish har over 20-års erfaring med websider, utvikling, design og markedsføring. Du kan stole på at vi vet hva vi driver med. Et godt samarbeid er overordnet for å få et godt resultat, og vi legger derfor stor vekt på en god dialog med kunden. Vi tenker hele tiden på hva som kan gjøre din tilstedeværelse på nett bedre, og hvordan du kan utnytte dine ressurser på en unik måte for dine kunder.

Vi setter av dedikert tid til hver og en kunde med statusmøter og workshops, både innad i firmaet og med kunden. Dette sikrer kontinuitet i markedsføringen og samarbeidet, og gjennom vårt online prosjektstyringsverktøy har du full tilgang til ditt kundeforhold med oss.

Her holder vi en løpende dialog, og svarer kjapt om du har spørsmål eller ønsker. Bonefish er en liten bedrift, og du kan derfor stole på at vi tar godt vare på våre kunder. Hos oss får du direkte kontakt med de som jobber på ditt prosjekt, i stedet for å måtte gå gjennom flere mellomledd før du får svar på det du lurer på.

Ta kontakt med oss i dag for et uforpliktende møte angående din markedsstrategi.