Skip to main content
amedia marked bonefish portfolio
Kunde

Amedia Marked

Prosjektbeskrivelse

Amedia Marked er en del av Amedia-konsernet, som er landets største utgiver av lokale medier. De selger annonseplass og synlighet i nevnte lokale medier. I sammenheng med at morselskapet Amedia skulle fornye seg, så også Amedia Marked behov for en nettside i ny drakt og forbedret funksjonalitet. 

Predefinerte maler for gjennomført design

En bedre oversikt over produkter og tjenester var en viktig del av prosjektet. For Amedia Marked har vi derfor satt opp en oversiktlig opplisting av flere typer innhold; aviser (eide og samarbeidende), Produkter, Webinarer, Analyse, Caser og Nyheter. Hver type har egne felter med dedikert layout på nettsiden, slik at kunde selv ikke trenger å tenke på design eller å plassere noe “feil”.

Priskalkulator - utvikling av skreddersydd løsning

Et viktig verktøy for Amedia Markeds selgere er Priskalkulatoren. Den regner ut pris på annonse til print, basert på valg av modul og aviser den skal trykkes i. Kalkulatoren brukes av både Amedia Markeds kunder og selgere. Den tidligere versjonen av Priskalkulator ble programmert med splitter ny kode og fikk en oppfrisking i design. 

amediamarked priskalkulator bonefish2x

Det lille ekstra

Vi designet opp unike landingssider for aID og Annonsering i lokalavis. Dette er noen av de viktigste sidene på nettsiden, og her ønsket kunden noe mer spennende enn bare ren tekst. Ellers på nettsiden er det også brukt grafiske elementer og bilder for å bryte opp tekst. På flere av undersidene finner du også relaterte artikler, slik at en besøkende raskt kan klikke seg fra en side til en annen og lese mer om tema en er opptatt av.