Bonefish portfolio elsjekk

Prosjektbeskrivelse

Kunde

Elsjekk AS

Tjenester:
Tilbakemelding fra kunde:

"Vi er svært fornøyde med samarbeidet med Bonefish. Vår investering i ny webside, innholdsmarkedsføring, AdWords-annonser og SEO har hjulpet oss å vokse som bedrift. I jevnlige statusmøter og løpende dialog føler vi oss godt ivaretatt som kunde".

Runar Strand

Daglig leder

Elsjekk AS er en uavhengig aktør som ufører kontroll og sikkerhetsvurdering av elektriske anlegg. De kom til oss med ønske om en ny logo og responsiv webside. Firmaet var to år gammelt, og ville nå satse på en tydeligere og gjennomført profil og identitet de kunne bruke for å nå nye kunder og få fart på firmaet.

Etter utforming av logo og nettside hjalp vi de også med visittkort, portrettbilder av ansatte og en presentasjon de skal bruke til kunder om sine tjenester.

Logoen til Elsjekk ble rød, for å vekke følelsen av hastverk, energi og fare. Fargen er del av kundens identitet, da de tilbyr et forebyggende tiltak for nettopp fare ved energi og elektrisitet. Symbolet i logoen springer ut av et termografibilde. De tre strekene forestiller ledninger, samtidig som de utgjør en “E”.

NÅ NYE KUNDER

For at websiden og deres nye profil skulle nå ut til nye kunder arbeidet vi med søkemotoroptimalisering av siden, forfatting av tekst til siden, samt markedsføring og branding i Google og Facebook. Dette har gitt strålende resultater, og kampanjene har sørget for betydelig økning i henvendelser.

På websiden har vi laget et kontaktskjema og et bestillingsskjema så det er enkelt for kunder å ta kontakt. Kontaktskjemaet er tilgjengelig på alle undersider. Elsjekk AS har også valgt å ha en fagblogg på siden - en plattform hvor de kan dele sin kunnskap og gi tips og råd angående blant annet brannsikkerhet. Dette gir trafikk fra relevante Googlesøk inn på siden.

Markedsføringsavdeling

Vi opererer som ekstern markedsføringsavdeling for Elsjekk, et samarbeid som fungerer svært bra. Vi har jevnlige statusmøter og workshops, og har full kontroll på deres digitale markedsføring. En del av avtalen inneholder også innholdsmarkedsføring.

elsjekk webside
elsjekk logo inspirasjon
elsjekk logo
elsjekk visittkort