hulaas bonefish portfolio

Kunde

Advokatfirmaet Hulaas

TJENESTER:

- Design
- Webside
- Foto

Prosjektbeskrivelse

Advokatfirmaet Hulaas holder til i Oslo og Moss. Deres gamle nettsider var “typisk” advokater, svart/hvitt og konservative. De var heller ikke responsive, slik at alle som var på mobil måtte zoome inn og ut for å navigere seg rundt på siden. Dette gav en dårlig opplevelse. 

Hulaas var klar for å satse på noe nytt. De har under hele prosessen vært fremoverlente og klare for å “by på seg sjæl” på den nye siden. 

Forsidebildet

Hulaas er opptatt av å vise at selv om de holder til “på landet” (Moss), har de den faglige tyngden de trenger for å hjelpe deg. Derfor kom vi opp med idéen med Superman-bildet som nå dekker forsiden og gir karakter. Vi fikk tak i en Felleskjøpet-dress som daglig leder kledde på seg utenpå dressen. Et veldig moro og kreativt element som helt klart skiller seg ut!

Mer personlighet

Det kom raskt frem i prosessen at de ønsket mer personlighet på den nye nettsiden. Bilder av egne ansatte og lokaler skaper et unikt uttrykk på siden. Vår faste fotograf var hos Hulaas en full dag og sørget for en flott bildebank.

For å få de ansatte til å skinne fikk alle egne profilsider. Fotografen tok portrettbilder av alle, samt et annet med mer personlighet til å bruke på profilsiden. 

Å opprette profilsider for alle har også gjort at vi enkelt kan presentere advokatene på fagområdene de jobber på, samt artikler de forfatter.

Enkelt å opprette nyheter

Hulaas var fra før av gode på å oppdatere nettsiden sin med nyheter. Dette var viktig å ivareta på den nye siden. Vi har satt opp nyheter i et enkelt oppsett i admin, slik at de som forfatter et innlegg kun trenger å forholde seg til felter for tittel, tekst, bilde og forfatter, og ut i andre enden kommer det i en fast layout. Derfra kan man klikke seg videre til profilen til den som har forfattet innlegget.