mine navnelapper bonefish portfolio

Prosjektbeskrivelse

Mine Navnelapper er en nyoppstartet bedrift i navnelapper-markedet. De har flere etablerte konkurrenter, og trengte en profil og nettside som ville både skille seg ut og score høyt i Google-søk.

Nettsiden / nettbutikk

Nettsiden har en integrert nettbutikk som oppleves som en del av nettsiden. En svært viktig utviklerjobb i dette prosjektet har vært designverktøyet som besøkende kan bruke for å designe egne navnelapper.

Her kan man velge mellom et stort utvalg motiver, bakgrunnsfarger og fonter for å skreddersy sine navnelapper.

Vi har til sammen laget tre designverktøy: for navnelapper, minilapper og store navnelapper. 

Vi har stått for alt av design, funksjon, grafikk, ikoner, tekst og bilder på nettsiden. Farger og bilder er valgt for å være moderne, lekne og nøytrale. 

SEO

For at kunden skal få større synlighet i Google, har vi satt opp siden med landingssider for hvert produkt med tilhørende SEO-optimalisert tekst.

De har i tillegg en blogg som vi ghostwriter jevnlig for.

De har en løpende avtale på SEO hos oss, noe som vil si at vi stadig jobber med nettsiden for å optimalisere sikkerhet, hastighet og mobilvennlighet, noe som er ekstremt viktig for Google.

Vi jobber også med utvalgte søkeord de ønsker å komme opp på. Siden domenet er relativt nytt vil det ta tid før de får de gode plasseringene. Spesielt siden de er i tøff konkurranse. Vi har allerede fått de på førstesiden på noen av søkeordene.

Markedsføring og sosiale medier

For Mine Navnelapper styrer vi markedsføring i sosiale medier og Google Ads, samt publisering i sosiale medier.

Vi har laget flere videoer og designet forskjellige bilder til Instagram og Facebook. Disse er satt opp med måling av konvertering, slik at vi kontinuerlig kan arbeide med å optimalisere annonser og gi best mulig effekt.