bonefish portfolio seløy undervannsservice

Prosjektbeskrivelse

Kunde

Seløy Undervannsservice

Tjenester:

Seløy Undervannsservice leverer maritime tjenester i Norge og utland. De ønsket å fornye seg med en ny profil. Bedriften trengte en ny og responsiv webside, samt annet markedsføringsmateriell og profilerte artikler.

Profilmanual og branding

I det nye materialet var det ønsket en tydeligere branding og stilrent design. Vi løste oppgaven ved å starte med det grunnleggende, å utforme en profilmanual. Etter grundig analyse av bedriften ble profilmanualen utformet med nøye utvalgte farger og fonter. Disse elementene ble deretter brukt konsekvent i alt av materiale for å uttrykke Seløys nye identitet.

Vi har bistått Seløy Undervannsservice med branding på alt fra visittkort og nettside, til presentasjonsmal og brevark. I tillegg til å skape en ny profil utad, ønsket Seløy også profilerte artikler som arbeidstøy, interne dokumenter og musematte. Dette skaper samhold og tilhørighet innad i bedriften.

Skape identitet

For å raskt vise Seløys identitet og hensikt, har vi fremstilt et bilde som brukes i topp på websiden og i all branding. Bildet representerer deres arbeid, som innebærer blant annet dykkertjenester, tauing/berging av båter, samt legging av sjøkabel og sjøledning. Dette bildet fanger oppmerksomheten til leseren, og emblemet i sentrum utfyller budskapet i bildet; alt av arbeid under vann.

Den mørkeblå fargen representerer tillit og kompetanse, samtidig som den også representerer deres arbeidsplass, havet. Støttefargene rød og lyseblå er hentet fra deres egenkomponerte logo (som har lang tradisjon i firmaet). Disse fargene frisker opp paletten og komplementerer hovedfargen.

Synliggjøring på nett

For å synliggjøre Seløy Undervannsservice og deres tjenester på nett, har de en avtale på SEO-arbeid. Søkeordsoptimaliseringen foregår blant annet gjennom tekniske instillinger i websiden, tracking av prioriterte søkeord, og optimalisering for disse. Dette arbeidet har ført til at de kommer høyt opp i Googlesøk på viktige nøkkelord.

Siden Seløy arbeider internasjonalt, måtte websiden også være på engelsk. Dette løste vi med et flagg-ikon på siden hvor du kan veksle mellom norsk og engelsk. Vi har bistått Seløy med utarbeiding av tekst på begge språk.

seløy undervansservice visittkort
seløy undervansservice presentasjonsark
seløy undervansservice emblem hals
seløy undervansservice t-skjorter
seløy undervansservice webside
seløy undervansservice miljøbilde
seløy undervansservice profilmanual
seløy undervansservice annonse
seløy undervansservice presentasjon