bonefish portfolio selvbetjeningslageret

Prosjektbeskrivelse

Kunde

Selvbetjeningslageret

Tjenester:

Selvbetjeningslageret AS holder til i Bergen og tilbyr selvbetjent lagerplass. De returnerte nok en gang til Bonefish for å fornye og redesigne sine nettsider.

Full overhaling av profil

Det endte ikke bare med nye nettsider, det endte også denne gangen med fornyelse av både logo og full overhaling av profil. Bonefish overleverte først idé forslag til logo og Selvbetjeningslageret falt fort for et valg. Vi utformet deretter profilmanual og grafiske elementer som gav utgangspunkt for resten av brandingen.

SEO og konverterende nettside

På den nye websiden har vi lagt vekt på SEO og helt nytt design. Arbeidet med SEO har ført bedriften til toppen av førstesiden på Google søk for lager i Bergen sammen med flere andre relevante søkeord. En plass de har beholdt i flere år.

To knapper i toppbildet øker sjanse for konvertering, og integrering av chat har ført til svært mange henvendelser.

De har også fått eget bestillingsskjema for enkel oversikt av ledige boder med pris og bestilling av lagerboder.

3D-visualisering

Vi laget 3D-bilder for å visualisere lagerplassen for potensielle kunder. Dette er veiledende for kunder som ikke er helt sikre på hvilken størrelse de trenger.

Markedsføring

Vi har kjørt markedsføring i Google for å synliggjøre bedriften i Bergen og omegn, noe som har sørget for økt trafikk og nye kunder inn på siden.

selvbetjeningslageret logo
selvbetjeningslageret plakat
selvbetjeningslageret 3d gang
selvbetjeningslageret webside
selvbetjeningslageret ikoner
selvbetjeningslageret 3d lager