bonefish portfolio vesterålen kysthotell

Prosjektbeskrivelse

Kunde

Vesterålen Kysthotell

Tjenester:

Se flere bilder under teksten

Ny og frisk nettside

Vesterålen Kysthotell er et konferansehotell midt i hjertet av Lofoten og Vesterålen. Det ligger idyllisk til blant hav og fjell med muligheter for flotte naturopplevelser. Dette har vært viktig å implementere i opplevelsen av nettsiden.

Fra før hadde hotellet en utdatert og ikke-mobilvennlig nettside. De hadde en del informasjon på siden som kunne videreføres, men aller helst trengte de en helt ny og frisk nettside med nye bilder og ny tekst.

Vi reiste til Vesterålen

Vi sendte derfor vår tekstforfatter til Stokmarknes for å besøke Vesterålen Kysthotell. Her fikk vi muligheten til å se fasilitetene med egne øyne, samt oppleve de skjønne naturomgivelsene. Vesterålen ønsket oss velkommen med 5 grader, frisk bris og regn.

"Å få muligheten til å reise til hotellet, var kjempenyttig. Jeg fikk møte daglig leder ansikt til ansikt og samtalene var nyttige både for fremdriften av nettsiden og for skriving av tekster. Det var både inspirerende og effektivt å arbeide noen dager i Stokmarknes."

- Innholdsansvarlig, Marina Hanset Erlandsen

Inspirert av nordlyset

Design og farger på den nye nettsiden er inspirert av midnattssol og nordlys. Toner av blått og varm gul sammen med flotte naturbilder skaper en god følelse. Toppbildet på forsiden har en timelapse av nordlys som går i loop, noe som umiddelbart gir et inntrykk til den besøkende på siden.

Bilder i hovedsetet

For Vesterålen Kysthotell har bildene vært veldig viktig. De hadde en flott bildebank fra før med bilder tatt av den lokale fotografen Frank Olsen. Vi fikk også tatt bilder av nyoppussede overnattingsmuligheter, og gitt bildene store rom å utfolde seg på. På siden for opplevelser har vi fått bilder fra bildebanken til Visit Vesterålen og fra flere av aktørene som presenteres på siden. Dette løfter opplevelsen av siden betraktelig.

Inspirerende innhold

En stor satsing fremover for kunden er å tilby aktiviteter og opplevelser for de besøkende. Dette har derfor fått stor plass på den nye nettsiden. Hver aktivitet har sin egen underside med fristende bilder og tekst, samt praktisk informasjon og priser. Her kan kunden enkelt oppdatere priser og informasjon selv. Det samme kan sies om overnattingsmulighetene. Vår tekstforfatter har laget tekster både på norsk og engelsk, da store deler av kundemassen er utenlandske turister på jakt etter den gode opplevelsen av Nord-Norge.

seløy undervansservice visittkort