Bonefish Utvikling

Design, enkelhet, kunnskap og erfaring


Vi utvikler løsninger som forenkler hverdagen til store og små bedrifter gjennom digitalisering og automatisering av tidkrevende og manuelle prosesser. Vi har laget alt fra kommunikasjons- og salgsverktøy til prosjektstyringsverktøy, som gir bedre kontroll, økt omsetning og store besparelser i både tid og penger.

Utvikling av digitale løsninger

Utvikling av digitale løsninger

Logisk, enkelt og effektivt


Våre kreative og erfarne medarbeidere bruker den nyeste teknologien for å utvikle digitale løsninger og verktøy. Med vår kunnskap innen utvikling kan vi skape løsninger for å effektivisere drift og kommunikasjon. Etter grundig gjennomgang med kunden om hva de trenger, leverer vi skreddersydde løsninger som er logiske og enkle å bruke. Komplisert og nøye arbeid ligger i bakgrunnen for at brukeren kan utføre tidligere tidkrevende prosesser på enklest mulig måte.

Intralett

Intralett er intranett helt enkelt


Vi har for flere store kunder utviklet en intranettløsning som forenkler kommunikasjonen til bedriften internt. Det viktigste med kommunikasjon er at det skal være enkelt, og vi har funnet løsningen for enkel publisering. I tillegg er løsningen tilpasset for å enkelt kunne leses på mobil og tablet så vel som desktop. Vi tilbyr skreddersydde tilleggsløsninger for de som ønsker det.
Intralett er intranett helt enkelt
Klubbnettside for klubber

Klubbnettside

Klubben i lomma


Vi har utviklet en løsning med et enkelt, ryddig og brukervennlig publiseringsverktøy som fungerer like godt på mobil som på desktop for idrettsklubber. Vi har senket terskelen så det er lettere å bidra med innhold. Dette tar tilbake kontrollen på klubbens informasjon og samler det på en og samme plass.

Borettslagnettside

Enkelt - slik det skal være


Av eget initiativ har vi utviklet en webløsning for borettslag og sameier. Vi har sett behovet for en svært enkel og brukervennlig løsning for publisering og samling av viktig informasjon. Nettsiden fungerer like godt på mobil som på desktop, og å legge ut et innlegg går som en lek, selv for den med minimal teknisk kunnskap og interesse.
Borettslagnettside for borettslag
Prosjektstyringsverktøy

Prosjektstyringsverktøy

Prosjektoversikt, timeregistrering, lønnskjøring og statistikk


Vi har for en av våre kunder laget et prosjektstyringsverktøy som gir bedriften stålkontroll over alle deres prosjekter. Prosjektstyringsverktøyet inneholder prosjektoversikt, faktureringsliste for prosjekter og leie, kart- og kalenderoversikt for prosjekter, kontroll av prosjekter, timeregistrering og lønnskjøring for ansatte, samt statistikk og og dashboard som gir full oversikt og kontroll.

Medievelger

Visuelt salgsverktøy for selgere


For Amedia Marked har vi satt opp et salgsverktøy for visualisering og anbefaling av deres annonseprodukter og grafisk visning av lesertall. Leserne viser oversikt over aldersgrupper og kjønn, og om de leser print, desktop eller mobil. Verktøyet gir brukerne en god, informativ og visuell forståelse.
Amedia Medievelger
Amedia Priskalkulator

Priskalkulator

Annonsepriskalkulator og ordrebestilling


Vi har for Amedia Marked utviklet en annonsepriskalkulator for alle deres lokalaviser. I priskalkulatoren kan du regne ut prisen for annonsering til print, nettavis eller mobil, samt velge lokalavis, region eller samkjøringspakker. Vi har også utviklet en egen kalkulator for selve Amedia Marked og Polaris Media.

Vårt utviklingsteam

Erfaring, kunnskap og kvalitet


Bonefish har et utviklingsteam med mange års erfaring innenfor web- og utviklingstjenester hvor vi har jobbet med kunder for å skreddersy digitale verktøy som forenkler deres hverdag. Ta kontakt om du har et spørsmål eller er interessert i høre hva vi kan hjelpe deg med.