Skip to main content
intralett

Intralett - Intranett gjort enkelt

Intralett er intern kommunikasjon gjort så enkelt og fint at du vil like å bruke det. En særdeles lav terskel for bruk gjør at både lesere og administratorer kommer raskt i gang. Intralett er skreddersydd for mobil så du får kommunisert med alle dine kollegaer uansett hvor de måtte befinne seg. Brukerne kan raskt filtrere innlegg etter temaer eller avdeling, legge til favoritter, og skrive kommentarer. Viktig informasjon som salgshåndbøker og produktkataloger er alltid lett tilgjengelig fra både mobil, tablet og desktop.

Det er ikke lenger noen tvil om hvor folk flest konsumerer sin daglige dose med internett; fra sin smarttelefon. Derfor er Intralett designet fra bunnen og opp med tanke på visning på en liten, vertikal skjerm.

Det er enkelt å legge til nye undersider, redigere de, eller fjerne. Nyheter blir lagt ut i en nyhetsstrøm. De kan merkes som “Må leses”, og ligger da på toppen helt til leseren har gått inn på innlegget og klikket på “Ja, jeg har lest innlegget”. Under nyheter kan det åpnes for kommentarfelt, og brukerne kan markere nyheter som favoritter.

Du bestemmer selv innhold og rekkefølge på hvert menyelement, og får tilgang til et utvalg ikoner du kan tilknytte hvert element.