Skip to main content

Personvernerklæring

Denne personvernerklæringen forteller om hvordan Bonefish samler inn og bruker personopplysninger.

Kontakt oss på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. om noe er uklart, eller du lurer på hvilke opplysninger vi har om deg.

Personopplysninger er alle typer av informasjon som kan relateres til en identifiserbar person, slik som navn, e-postadresse, IP-adresse, tlfnummer osv.

1. Formålet med behandling av personopplysninger

1.1. Kontaktskjema
Vårt formål ved innsamling av personopplysninger fra kontaktskjema er for å behandle deg som kunde, samarbeidspartner, eller interessent. Vi trenger disse opplysningene for å holde kontakt, identifisere ditt behov, og for å kunne sette opp møter og eventuelle tilbud.

1.2. Nyhetsbrev
Har du samtykket til nyhetsbrev brukes din e-post for utsendelse av nyhetsbrev i tillegg til et eventuelt kundeforhold. Vi bruker tjenesten MailChimp for utsendelse av nyhetsbrev, og her kan vi se om du har åpnet mailen og klikket på lenker. Dette er nyttig for å finne ut hvilket innhold som er interessant for våre følgere.

Vi vil ikke bruke personopplysninger til andre formål enn det som opprinnelig var intensjonen.

2. Hvordan vi samler inn personopplysninger

Vi samler inn opplysninger som navn, tlfnummer og e-post gjennom vårt kontaktskjema, ønske om gratis analyse, og ved påmelding til nyhetsbrev. Dette er opplysninger du frivillig gir oss, og ikke noe vi samler inn uten at det er en interesse fra deg. I noen tilfeller vil vi i tillegg til dette gjøre research på f.eks. LinkedIn og noterer oss opplysninger som stilingstittel og hvilken bedrift personen er ansatt i.

Opplysningene fra kontaktskjema/analyse blir registrert i vår mail Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den., i publiseringsverktøyet vårt, og i vårt CRM Podio. Opplysninger fra påmelding til nyhetsbrev blir registrert i MailChimp.

3. Hvem som har tilgang til dataene

Det er kun vi i Bonefish som har tilgang til personopplysningene. Vi selger aldri informasjonen videre til tredjeparter. Informasjon som trengs for fakturering vil gis videre til regnskapsfører og til eventuelle samarbeidspartnere ved direkte fakturering fra f.eks. trykkeri til kunde.

4. Hvor lenge lagrer vi data?

Dersom du har et kundeforhold med oss, lagrer vi dine personopplysninger så lenge kundeforholdet varer. Etter endt kundeforhold beholder vi kun nødvendige opplysnigner for regnskap. Ser vi at vi kan ha en genuin samarbeidsinteresse ved senere anledning, beholder vi dine opplysninger også etter avsluttet kundeforhold.

Ved påmelding til nyhetsbrev blir e-postadressen lagret i tjenesten MailChimp så lenge du åpner våre nyhetsbrev med jevne mellomrom. E-postadressen vil automatisk bli slettet om du ikke åpner mailene på lenge, eller om e-postadressen ikke lenger fungerer. Du kan når som helst gå inn og endre dine preferanser eller melde deg av nyhetsbrevet via en link i mailen. Ta kontakt hvis du ønsker å melde deg av, men ikke får det til selv. Da blir mailen din slettet fra systemet, og vi kan ikke lenger knytte enkelthendelser som åpning av mail og klikk på link til deg som person.

5. Din rett til innsyn, retting og sletting

Du har rett på innsyn i de opplysningene vi har lagret om deg, hva de brukes til, hvem som har tilgang til de, hvor lenge de blir lagret og hvor dataene er hentet fra. Du har rett til å be om endring av dine opplysninger.

Du har også rett til å kreve sletting av personopplysninger du mener er unødvendig. Du har også rett til å trekke tilbake ditt samtykke dersom et samtykke var utgangspunktet for vår lagring av dataene.

Kontakt oss gjerne for innsyn, retting eller sletting, eller om det skulle være noe annet du lurer på.