Portfolio


Vi har i over 15 år hjulpet små og store bedrifter med design, webutvikling, websider og markedsføring. Hos oss får du tett samarbeid og personlig kontakt med de som jobber på prosjektet ditt. Vi følger kunden fra A til Å og finner løsningen på utfordringer og ønsker for å løfte din bedrift til nye høyder.

Noen av våre fornøyde kunder

Amedia

Amedia er det største utgiveren av lokale medier i Norge. Konsernet ønsket nye nettsider som var enklere å bruke og administrere, og som enkelt kan videreutvikles ved behov. I tillegg til en full restrukturering av innhold har vi også inkludert Ledige stillinger, som henter data fra Recman og viser innholdet sømløst på nettsiden.

NoTe

NoTe (Norwegian Teaching) er en nettskole med norskkurs på nett for alle nivåer. Vi har laget nettbutikk med friskt design, bedre kategorisering av kurs, samt informasjon på 64 språk. Nettsiden gir gode resultater.

Grundvik Marina

Med ny og frisk profil var Grundvik Marina klar for den nye sesongen. Enklere bestillingsskjema og mer oversiktlig produktsider sørger for bedre brukeropplevelser på den nye nettsiden.

Podtoppen

Podtoppen trengte en leverandør som kunne levere et solid design til deres nye, nasjonale podcast-toppliste. Vi leverte logo og design til webside.

Mine Navnelapper

Mine Navnelapper har flere etablerte konkurrenter, og trengte en profil og nettside som ville både skille seg ut og score høyt i Google-søk.

EasyBank

Enkelt, moderne og følelse av frihet var nøkkelord som Easybank og vi ble enige om at skulle være uttrykket banken skulle fremstå med. Det ligger i navnet.

Shepper

Da Shepper skulle lansere sin nye tjeneste, trengte de en nettside som ikke bare kunne fortelle om tjenesten, men også et sted deres kunder kunne gjøre bestillinger. Løsningen er bygget fra bunnen av og skreddersydd for Shepper.

El Camino

El Camino var ute etter nye nettsider med mer informasjon, bedre brukervennlighet og enklere administrasjon - slik at de kunne oppdatere åpningstider og lignende selv.

Hulaas

Advokatfirmaet Hulaas var klar for å satse på noe nytt. De har under hele prosessen vært fremoverlente og klare for å “by på seg sjæl” på den nye siden.

Airsped

De ønsket nye, friske farger, og en helt ny grafisk profil. De har tidligere hatt fokus på flyfrakt, men ønsket nå å fremheve sine andre produkter også.

Villaborg

Villaborg er en leverandør av garasjeporter. Kunden hadde ønske om å fornye sin nettside, og samtidig gjøre det enklere for kunden å få et prisestimat, samt se for seg hvordan deres garasje kan bli.

Fortin

Fortin ønsket en nettside hvor de kunne profilere og presentere deres eiendommer på en attraktiv måte. Vi valgte derfor å bruke store bildeflater som et virkemiddel. På forsiden har vi laget en slider hvor Fortin selv kan velge hvilke eiendommer de vil sette fokus på og som vil ligge rullerende på topp.

Elsjekk

De kom til oss med ønske om en ny logo og responsiv webside. Firmaet var to år gammelt, og ville nå satse på en tydeligere og gjennomført profil og identitet de kunne bruke for å nå nye kunder og få fart på firmaet.

Emcom

De trengte en fornying av sin profil - en rebranding. Vi frisket opp logoen og bygget ny, responsiv webside, og har produsert alt av markedsmateriell. Vi redesignet også deres webshop.