Skip to main content

Portfolio


Vi har i over 15 år hjulpet små og store bedrifter med design, webutvikling, websider og markedsføring. Hos oss får du tett samarbeid og personlig kontakt med de som jobber på prosjektet ditt. Vi følger kunden fra A til Å og finner løsningen på utfordringer og ønsker for å løfte din bedrift til nye høyder.

Noen av våre fornøyde kunder

Støl

Med utgangspunkt i Støls mål om å bli Norges mest attraktive treningssenter her i landet, ble vi utfordret til å designe det som vi håpet skulle bli “landets beste online treningstjeneste” innen “Live Trening Hjemme”. Denne målsetningen dannet grunnlaget for hvordan vi senere utformet hovedbudskapet for deres nye nettside, samt tilhørende profil og design.

Bærum Kjøkkensenter

Bærum Kjøkkensenter er leverandør av skreddersydde kjøkken, bad og garderober, som vi har arbeidet med over flere år. Vi har jobbet helhetlig med denne merkevaren, med fokus på områder som hjemmeside, design, markedsføring, SEO og organisk innhold.

Norsk studentorganisasjon

Norsk studentorganisasjon (NSO) hadde behov for en nettside som skulle tiltale målgruppen bedre og gi en enklere brukeropplevelse. De hadde føringer på logo og hovedfarge, men vi kunne fritt skape et nytt grafisk uttrykk og finne støttefarger som ville skape et mer moderne preg for student.no.

Amedia Marked

Amedia Marked er en del av Amedia-konsernet, som er landets største utgiver av lokale medier. De selger annonseplass og synlighet i nevnte lokale medier. I sammenheng med at morselskapet Amedia skulle fornye seg, så også Amedia Marked behov for en nettside i ny drakt og forbedret funksjonalitet.

Amedia

Amedia er det største utgiveren av lokale medier i Norge. Konsernet ønsket nye nettsider som var enklere å bruke og administrere, og som enkelt kan videreutvikles ved behov. I tillegg til en full restrukturering av innhold har vi også inkludert Ledige stillinger, som henter data fra Recman og viser innholdet sømløst på nettsiden.
Bonefish portfolio norsk flygerforbund

Norsk Flygerforbund

Norsk Flygerforbund (NF) er en arbeidstakerorganisasjon for yrkesflygere i Norge. De kom til oss med ønske om ny nettside som var enklere å navigere. Samtidig hadde de behov for en side som var enkel å administrere og bygge videre på selv.

NoTe

NoTe (Norwegian Teaching) er en nettskole med norskkurs på nett for alle nivåer. Vi har laget nettbutikk med friskt design, bedre kategorisering av kurs, samt informasjon på 64 språk. Nettsiden gir gode resultater.

Grundvik Marina

Med ny og frisk profil var Grundvik Marina klar for den nye sesongen. Enklere bestillingsskjema og mer oversiktlig produktsider sørger for bedre brukeropplevelser på den nye nettsiden.

Podtoppen

Podtoppen trengte en leverandør som kunne levere et solid design til deres nye, nasjonale podcast-toppliste. Vi leverte logo og design til webside.

EasyBank

Enkelt, moderne og følelse av frihet var nøkkelord som Easybank og vi ble enige om at skulle være uttrykket banken skulle fremstå med. Det ligger i navnet.

El Camino

El Camino var ute etter nye nettsider med mer informasjon, bedre brukervennlighet og enklere administrasjon - slik at de kunne oppdatere åpningstider og lignende selv.

Villaborg

Villaborg er en leverandør av garasjeporter. Kunden hadde ønske om å fornye sin nettside, og samtidig gjøre det enklere for kunden å få et prisestimat, samt se for seg hvordan deres garasje kan bli.

Elsjekk

De kom til oss med ønske om en ny logo og responsiv webside. Firmaet var to år gammelt, og ville nå satse på en tydeligere og gjennomført profil og identitet de kunne bruke for å nå nye kunder og få fart på firmaet.