Markedsføring


Den beste markedsføringen kommer innenfra - vi hjelper deg å finne riktig strategi. Med et titalls år i bransjen har vi opparbeidet oss bred erfaring fra mange ulike bransjer og firmaer hvor vi kan se nyansene og forskjellene som behøves for at du skal lykkes.

Digital markedsføring Digital markedsføring

Digital markedsføring

Kontinuerlige målinger og resultater

Digital markedsføring baserer seg på tradisjonell markedsføring, men bruker teknologi som det viktigste verktøyet for å bygge merkevarer og selge produkter. I tillegg skiller den seg ut ved at målbarhet og dokumenterte resultater står i sentrum og styrer aktivitetene. Vi hjelper deg å sette sammen og gjennomføre kreative og brukervennlige digitale kampanjer på både tradisjonelle og digitale flater.

Google annonsering Google annonsering

Google-annonsering

Enkelt, raskt og effektivt

I Google kan du nå ut til 90% av internettbrukere, og anonnsere mot potensielle kunder på 3 måter; søkeordsannonser, bannerannonser og remarketing. Denne typen annonsering passer til å selge produkter/tjenester, bygge merkevare, eller bare skaffe trafikk inn til nettsiden din.

Innholdsmarkedsføring Innholdsmarkedsføring

Innholdsmarkedsføring

Gir kunden verdi

Innholdsmarkedsføring bygger en relasjon til kunden. Innhold med originalitet og kvalitet styrker din posisjon i markedet som en kunnskapsrik, relevant og oppdatert tilbyder, uansett hva du selger. Kunden vil stole på at du kan det du driver med. Dette er innhold som nyhetsartikler, blogginnlegg, bilder, videoer, guider og podcaster.

Markedsrådgiving Markedsrådgiving

Markedsrådgivning

Vi er din markedsavdeling

Det er ikke alle som har interne ressurser som kan bidra med erfaring innen digital markedsføring. Derfor kan det være lurt å investere i en ekstern markedsavdeling som har kompetansen og erfaringen som trengs for at din bedrift skal lykkes på det digitale markedet. Vi setter av dedikert tid til hver og en kunde med statusmøter og workshops, både innad i firmaet og med kunden.

Facebook annonsering Facebook annonsering

Facebook-annonsering

Nå kundene der de er

Facebook har et annonseverktøy hvor du kan opprette annonser og rette de mot målgrupper basert på blant annet kjønn, alder, demografi og interesser. Dermed kan du treffe dine målgrupper med relevant innhold, og etter ønsket budsjett. Kampanjen kan baseres på om du ønsker trafikk til siden din, eller andre mål som likes på innlegg, videovisninger eller konverteringer på nettside.

Våre markedsføringstjenester


Markedsrådgivning

Avtalen forsikrer et tett samarbeid gjennom året og vi kan rapportere resultater og være en sentral aktør i deres digitale markedsplanlegging, samt komme med anbefalinger og videre råd.

Google Ads

Vi hjelper deg med å reklamere på Google. Ønsker du hjelp til både utforming og budskap så har vi kunnskapen som skal til for å utforme effektive annonser på Google samt riktig plassering.

Nyhetsbrev / E-postmarkedsføring

E-postmarkedsføring kan være noe av den mest effektive markedsføringen du kan gjøre. Det koster lite, øker sjansene for konvertering, skaper kundelojalitet og er målbart.

Printannonser

Vi lager også annonser for print, og er samarbeidspartner med Amedia Marked, som leverer annonser til alle lokalaviser i Norge.

Kampanjer

Vi kan kjøre ut kampanjer med et sett av annonser på forskjellige plattformer for å forsterke budskapet ditt. Med retargeting kan vi kjøre nye budskap mot brukere som allerede har vært innom siden din.

Facebookside

Ca 80% av Norges befolkning har profil på Facebook, som gjør det til en utrolig markedsplass. Vi setter opp din Facebookside med profilbilde, coverbilde og annet teknisk. Dette gjør det lettere å få en personlig relasjon til kunder, samt sette opp annonser.

Google Display (bannerannonser)

I Googles Displaynettverk kan du annonsere i over 2 millioner nettsider. Vi designer annonser som skaffer oppmerksomhet og klikk. I Display kan du også sette opp remarketingkampanjer.

Facebook-annonsering

I Facebook sitt annonseverktøy kan du opprette annonser og rette de mot målgrupper basert på blant annet kjønn, alder, demografi og interesser. Nå kundene der de er, og test annonser opp mot hverandre.

Sosial profil

Kundene dine ønsker ikke å forholde seg kun til merkenavnet ditt, de ønsker å kommunisere med menneskene hos deg. Vi hjelper deg å oppnå denne personlige kontakten gjennom Facebook, Google+, Instagram, Twitter og LinkedIn.

Digitale annonser

Vi har lang erfaring med design av annonser for å få frem ditt budskap. Valg av farger, bilder og tekst tas for å reflektere produktet og nå frem til målgruppen. Annonsér i Facebook, Google Display eller på relevante fagblad med mer.

Innholdsmarkedsføring

Innholdsmarkedsføring er innhold som oppleves nyttig, informativt og underholdende. Det skaper en relasjon til kunden. Vi hjelper deg med planlegging, tips og råd. Vi kan også skape og publisere innhold for deg.

Organisk markedsføring

Organisk treff på Google og andre søkemotorer er verdt mye mer enn en betalt plassering, på grunn av at det er her du treffer kunden i riktig modus. Vi søkemotoroptimaliserer nettsiden din og sørger for at du blir sett.

Google Min bedrift

Vi oppretter profil for deg på Google Min Bedrift for at du skal synes i Google Søk, Maps og Google+ på alle enheter. Gjør det lettere for kunder ved å legge inn åpningstider med mer.

Vårt markedsføringsteam

Erfaring, kunnskap og kvalitet


Bonefish har mange års erfaring innen digital- og trykt markedsføring og tilbyr de fleste tjenester innenfor markedsføring. Du kan lese om tjenestene vi tilbyr under, eller kontakt oss hvis du har spørsmål om våre markedsføringstjenester.