Skip to main content

Markedsføring


Den beste markedsføringen kommer innenfra - vi hjelper deg å finne riktig strategi. Med et titalls år i bransjen har vi opparbeidet oss bred erfaring fra mange ulike bransjer og firmaer hvor vi kan se nyansene og forskjellene som behøves for at du skal lykkes.

Digital markedsføring
Kontinuerlige målinger og resultater

Digital markedsføring baserer seg på tradisjonell markedsføring, men bruker teknologi som det viktigste verktøyet for å bygge merkevarer og selge produkter. I tillegg skiller den seg ut ved at målbarhet og dokumenterte resultater står i sentrum og styrer aktivitetene. Vi hjelper deg å sette sammen og gjennomføre kreative og brukervennlige digitale kampanjer på både tradisjonelle og digitale flater.

Byråavtale markedsføring
En hel markedsavdeling til din rådighet

Fremfor å ansette en person får du gjennom en byråavtale tilgang på en hel markedsavdeling som du kan benytte deg av. Vi skjønner at behov er dynamiske og i stadig endring - derfor tilbyr vi en fleksibel avtale der du selv velger hvilke markedsaktiviteter du ønsker bistand med hver måned. Du kan velge mellom et bredt spekter av aktiviteter som annonsering, design til trykk og web, fotografering, drifting av sosiale medier og lignende. 

Digital markedsføring
Dukk opp hos målgruppen din

Med riktig strategi i bunn er målet at hver annonsekrone du investerer skal gi verdi i form av økt merkevarekjennskap, flere henvendelser og salg. 

Markedsrådgiving
Vi er din markedsavdeling

Det er ikke alle som har interne ressurser som kan bidra med erfaring innen digital markedsføring. Derfor kan det være lurt å investere i en ekstern markedsavdeling som har kompetansen og erfaringen som trengs for at din bedrift skal lykkes på det digitale markedet. Vi setter av dedikert tid og inkluderer kunden i alle ledd. 

Facebook annonsering
Nå kundene der de er

I dagens sosiale samfunn kan det være vanskelig å identifsere hvilke plattformer målgruppen oppholder seg på. Det er derfor lurt å hyre inn hjelp som har god oversikt over de ulike kanalene, og vet hvilken mediemiks som er mest gunstig for å møte kundene deres der de er. Sosiale medier kan gi svært gode resultater hvis det brukes riktig.

Vi tilbyr skreddersydde strategier for både organisk materiell og til betalt annonsering i de ulike sosiale mediekanalene. 

Markedsrådgiving
Gir kunden din verdi

Innhold med originalitet og kvalitet styrker din posisjon i markedet som en kunnskapsrik, relevant og oppdatert tilbyder, uansett hva du selger. Kunden vil stole på at du kan det du driver med. Innholdsmarkedsføring bygger relasjoner til kunder, og er innholds som nyhetsartikler, blogginnlegg, bilder, videoer, guider og podcaster.

Våre markedsføringstjenester


Google Ads

Vi hjelper deg med å reklamere på Google. Ønsker du hjelp til både utforming og budskap så har vi kunnskapen som skal til for å utforme effektive annonser på Google samt riktig plassering.

Nyhetsbrev / E-postmarkedsføring

E-postmarkedsføring kan være noe av den mest effektive markedsføringen du kan gjøre. Det koster lite, øker sjansene for konvertering, skaper kundelojalitet og er målbart.

Printannonser

Vi lager også annonser for print, og er samarbeidspartner med Amedia Marked, som leverer annonser til alle lokalaviser i Norge.

Kampanjer

Vi kan kjøre ut kampanjer med et sett av annonser på forskjellige plattformer for å forsterke budskapet ditt. Med retargeting kan vi kjøre nye budskap mot brukere som allerede har vært innom siden din.

Facebookside

Ca 80% av Norges befolkning har profil på Facebook, som gjør det til en utrolig markedsplass. Vi setter opp din Facebookside med profilbilde, coverbilde og annet teknisk. Dette gjør det lettere å få en personlig relasjon til kunder, samt sette opp annonser.

Google Display (bannerannonser)

I Googles Displaynettverk kan du annonsere i over 2 millioner nettsider. Vi designer annonser som skaffer oppmerksomhet og klikk. I Display kan du også sette opp remarketingkampanjer.

Facebook/Meta-annonsering

I Facebook/Meta sitt annonseverktøy kan du opprette annonser og rette de mot målgrupper basert på blant annet kjønn, alder, demografi og interesser. Nå kundene der de er, og test annonser opp mot hverandre.

Sosial profil

Kundene dine ønsker ikke å forholde seg kun til merkenavnet ditt, de ønsker å kommunisere med menneskene hos deg. Vi hjelper deg å oppnå denne personlige kontakten gjennom Facebook, Google+, Instagram, Twitter og LinkedIn.

Digitale annonser

Vi har lang erfaring med design av annonser for å få frem ditt budskap. Valg av farger, bilder og tekst tas for å reflektere produktet og nå frem til målgruppen. Annonsér i Facebook, Google Display eller på relevante fagblad med mer.

Innholdsmarkedsføring

Innholdsmarkedsføring er innhold som oppleves nyttig, informativt og underholdende. Det skaper en relasjon til kunden. Vi hjelper deg med planlegging, tips og råd. Vi kan også skape og publisere innhold for deg.

Organisk markedsføring

Organisk treff på Google og andre søkemotorer er verdt mye mer enn en betalt plassering, på grunn av at det er her du treffer kunden i riktig modus. Vi søkemotoroptimaliserer nettsiden din og sørger for at du blir sett.

Google Min bedrift

Vi oppretter profil for deg på Google Min Bedrift for at du skal synes i Google Søk, Maps og Google+ på alle enheter. Gjør det lettere for kunder ved å legge inn åpningstider med mer.

Vårt markedsføringsteam

Erfaring, kunnskap og kvalitet


Bonefish har mange års erfaring innen digital- og trykt markedsføring og tilbyr de fleste tjenester innenfor markedsføring. Du kan lese om tjenestene vi tilbyr under, eller kontakt oss hvis du har spørsmål om våre markedsføringstjenester.