Skip to main content
Klubbnettside

Klubbnettside

Revolusjonerende enkelt

Klubbnettside er en nettsideløsning skreddersydd for klubber og foreninger.

Vi har utviklet en løsning med et enkelt, ryddig og brukervennlig publiseringsverktøy som fungerer like godt på mobil som på desktop. Klubbnettside fokuserer på å løse kommunikasjonsproblemer i klubben. Med en nettside som er enkel å oppdatere og dele, sørger den for å holde all informasjon på én plass, med muligheter for redigering. Deretter kan du dele i sosiale kanaler og skaffe trafikk inn til siden. Når foreldre og spillere senere skal finne tilbake til informasjon går de til klubbnettsiden, i stedet for å måtte bla seg nedover i Facebook, hvor innlegget har druknet blant kattevideoer og forholdsoppdateringer.

Det eneste du trenger å gjøre er å gi oss klubbens logo, og tilbake får du en nøkkelferdig nettside du kan starte å bruke med en gang. Med vår webløsning kommer du til en ferdig oppsatt klubbnettside med klubbens logo, farger, hovedbilde og eventuelle sportsgrener og lag.

Både funksjoner og design er bygget med et «mobil først»-prinsipp. Med få tastetrykk legger du til et eget app-ikon for klubben på smarttelefonen din for rask tilgang når du er på farten. Enkel navigasjon lar brukere finne raskt frem til det de søker, og et gjennomført design lar leserens øyne hvile på det de leser uten forstyrrende elementer.

klubbnettside