Skip to main content
Logodesign

Logodesign

Trenger du en ny logo, eller å friske opp den gamle?

Det finnes mange tjenester som lar deg lage logoen selv, men er dette nødvendigvis det lureste for din bedrift?

Hvordan oppfatter kunden logoen?

Du sitter som oftest inne med en idé om hvilken logo du vil lage, og hva som best representerer din bedrift. Det vi opplever at mange ikke tenker på, er hvordan kunden vil oppfatte logoen, og hva den egentlig uttrykker.

Ting du må tenke på:

  • Vil kunden oppfatte hva du driver med ved å se på logoen?
  • Fungerer den også uten farger?
  • Hva representerer fargene du har valgt?
  • Vil logoen fungere i stor skala, som på en firmabil?
  • Fungerer den i liten skala, som på et visittkort eller en penn?

En logo fungerer som bedriftens ansikt utad. Derfor er logo noe av det viktigste innenfor din bedrifts identitet og profil. Den skal kjapt formidle hva du driver med, fungere med og uten farge, og i alle størrelser. Dette er viktig for å bygge en gjenkjennelseseffekt.

Finn ut hva som er unikt med din bedrift

Å lage en logo er derfor ikke noe som gjøres på én time. Det trengs en grundig analyse av bedriften og bedriftens visjon før man går i gang med prosessen. I tillegg utforsker vi dine konkurrenter for å finne ut hva som vil skille ut din bedrift. En unik logo er avgjørende for din bedrifts suksess. I et mylder av tilbydere og reklame er du nødt til å skille deg ut.

En hjemmesnekret logo vil ofte se nettopp hjemmesnekret ut. Dette er noe du vil unngå. Sørg for at logoen er profesjonell og uttrykker bedriftens troverdighet og kvalitet.

Ta kontakt med oss i dag for et kreativt og produktivt møte! Vi har over 15 års erfaring i grafisk design og ønsker å hjelpe deg med å utforme din bedrifts visuelle identitet.