Bonefish Tjenester

Design - Websider - Utvikling - Markedsføring


Vi er et digitalbyrå med over 10 års erfaring som daglig jobber med bedrifter som vil fornye seg selv, nå nye kunder, holde på eksisterende kunder, og ikke minst - øke konverteringer. Under kan du lese mer om de forskjellige tjenestene våre og hva vi kan hjelpe deg med.

Profilering, branding og identitet

Design

Profilering, branding, identitet


Et førsteinntrykk kan være avgjørende. Vi jobber derfor målrettet og hardt for å gi våre kunder en unik og tydelig identitet, med kjerneverdier og personlig identitet i sentrum. Vi tar en helhetlig vurdering for å ivareta din virksomhets ønsker og mål.

Websider

Design, kunnskap og erfaring


Tilstedeværelse på nett er avgjørende for bedriften din. Vi utformer websider som er tiltalende, oversiktlige og enkle å bruke. Vårt hovedmål er å skape en webside som kommuniserer godt og ærlig med kundene dine. Den skal tydelig vise din identitet, og hvorfor du bør være en foretrukket leverandør.
Websider
Webutvikling

Utvikling

Skreddersydd teknologi


Vi utvikler løsninger som forenkler hverdagen til store og små bedrifter gjennom digitalisering og automatisering av tidkrevende og manuelle prosesser. Vi har laget alt fra kommunikasjons- og salgsverktøy til prosjektstyringsverktøy, som gir bedre kontroll, økt omsetning og store besparelser i både tid og penger.

Markedsføring

Kraftfullt, direkte og målbart


Den beste markedsføringen kommer innenfra - vi hjelper deg å finne riktig strategi. Med et titalls år i bransjen har vi opparbeidet oss bred erfaring fra mange ulike bransjer og firmaer hvor vi kan se nyansene og forskjellene som behøves for at du skal lykkes.
Digital Markedsføring