Skip to main content

Våre tjenester


Vi er et digitalbyrå med over 20 års erfaring som daglig jobber med bedrifter som vil fornye seg selv, nå nye kunder, holde på eksisterende kunder, og ikke minst - øke konverteringer. Under kan du lese mer om de forskjellige tjenestene våre og hva vi kan hjelpe deg med.

Design Design

Design

Profilering, branding, identitet

Et førsteinntrykk kan være avgjørende. Vi jobber derfor målrettet og hardt for å gi våre kunder en unik og tydelig identitet, med kjerneverdier og personlig identitet i sentrum. Vi tar en helhetlig vurdering for å ivareta din virksomhets ønsker og mål.

Websider Websider

Websider

Design, kunnskap og erfaring

Tilstedeværelse på nett er avgjørende for bedriften din. Vi utformer websider som er tiltalende, oversiktlige og enkle å bruke. Vårt hovedmål er å skape en webside som kommuniserer godt og ærlig med kundene dine. Den skal tydelig vise din identitet, og hvorfor du bør være en foretrukket leverandør.

Markedsføring Markedsføring

Markedsføring

Kraftfullt, direkte og målbart

Den beste markedsføringen kommer innenfra - vi hjelper deg å finne riktig strategi. Med et titalls år i bransjen har vi opparbeidet oss bred erfaring fra mange ulike bransjer og firmaer hvor vi kan se nyansene og forskjellene som behøves for at du skal lykkes.

Bonefish produkter Bonefish produkter

Produkter

Skreddersydd teknologi

Vi utvikler egne produkter. Vi har utviklere som jobber tett sammen med designere, noe som resulterer i brukervennlige, stilrene og funksjonelle løsninger. Webløsningene selger vi på abonnementsbasis eller som en engangskostnad til våre kunder. Ta en titt og se om noen av våre produkter kan lette din hverdag.