Skip to main content

Websider


Tilstedeværelse på nett er avgjørende for bedriften din. Vi utformer websider som er tiltalende, oversiktlige og enkle å bruke. Vårt hovedmål er å skape en webside som kommuniserer godt og ærlig med kundene dine. Den skal tydelig vise din identitet, og hvorfor du bør være en foretrukket leverandør.

Stilrent webdesign
Gi et godt førsteinntrykk

Websiden din er ofte kundens første møte med bedriften, og her er det viktig å gjøre et godt førsteinntrykk. Finner ikke kunden det han eller hun søker etter i løpet av få sekunder på siden din, går kunden videre til neste side i Google-søket. Riktig og profesjonelt design og innhold må derfor være høyt prioritert.

Utvikling av digitale løsninger
Logisk, enkelt og effektivt

Våre kreative og erfarne medarbeidere bruker den nyeste teknologien for å utvikle digitale løsninger og verktøy som effektiviserer driften og kommunikasjon. Etter grundig gjennomgang med deg om hva du trenger, leverer vi skreddersydde løsninger som er logiske og enkle å bruke.

Søkemotoroptimalisering
Bli funnet på nett

SEO handler blant annet om måten man bygger opp nettsiden på, gjennom tekniske innstillinger, kvalitet på innhold, og ekstern og intern lenking. Dette arbeidet gjøres for å forbedre rangering og skaffe mer trafikk og synlighet i søkemotorer som Google, Bing og Yahoo. Uansett hva din bedrift tilbyr, vil en god tilstedeværelse i søkemotorer være en nødvendighet.

Google analytics
Analyser websiden

Med Google Analytics kan du se hvordan dine kunder navigerer seg rundt på websiden din, og hvor lenge de er på hver side. Du kan også se hvor de besøkende kommer fra, om det er fra søk, annonse eller ekstern link, og hvilken enhet de besøker siden fra. Denne kunnskapen kan du bruke til å forbedre siden din, lære kundene dine å kjenne, og få de til å komme tilbake.

Våre websidetjenester


TEKSTFORFATTING

Vi tilbyr tekstforfatting av lettleste, informative og SEO-vennlige tekster, som er viktig for å underbygge SEO, i tillegg til å skape tillit som en kvalitetssikker kilde.

NETTBUTIKK

Hele 90 % søker opp et produkt på nett før de bestemmer seg for å kjøpe det. En nettbutikk åpner derfor opp for et stort marked, og er dessuten åpen 24/7.

KONTAKTSKJEMA

Kun et telefonnummer kan gi høy terskel for kunder å ta kontakt. Vi setter opp enkle og effektive kontaktskjema som gjør det lettere for kunder å ta kontakt.

SØKEMOTOROPTIMALISERING

Søkemotoroptimalisering består av mange metoder for at din bedrift skal bli mer synlig på Google, slik at kunder lettere skal finne deg og ditt produkt. Vi er alltid oppdatert på Google sine algoritmer for å holde rankingen din oppe.

LANDINGSSIDER

Landingssider er en god løsning for deg som annonserer på nett og vil lede kunder til å ta kontakt, gjøre bestillinger eller andre handlinger.

WORDPRESS

Wordpress er et CMS-verktøy som lar oss sette opp og designe nettside for deg, og tilbake får du enkel administrasjon når du skal legge ut nyheter og informasjon.

KAMPANJESIDER
Har du en kampanje gående på nett er det viktig å ha en god, tilpasset kampanjeside som leder kundene dit du vil. Dette gir gode konverteringsresultater.
GOOGLE ANALYTICS

Google Analytics er en av de kraftigste nettanalyse-løsningene på markedet - og det er gratis. Her får du full trafikk- og statistikkoversikt på din nettside. Vi legger inn Google Analytics som standard på alle våre nettløsninger.

PUBLISERINGSVERKTØY CMS

Redigér sidene dine like lett som å skrive e-post med enkle og brukervennlige publiseringsverktøy (CMS). Logisk og intuitivt design legger grunnlaget for enkel administrasjon.

JOOMLA

Vi bruker ofte CMS-verktøyet Joomla for å sette opp nettsider. Vi designer og setter opp alt, så du kommer til dekket bord og enkel administrasjon.

Vårt webdesign-team

Erfaring, kunnskap og kvalitet


Vi i Bonefish har over 10 års erfaring med websider og webdesign, og tilbyr de fleste tjenester du trenger for å få laget din nye nettside. Se en oversikt over våre websidetjenester under, og kontakt oss gjerne om det er noe du lurer på.