Bonefish Websider

Design, kunnskap og erfaring


Tilstedeværelse på nett er avgjørende for bedriften din. Vi utformer websider som er tiltalende, oversiktlige og enkle å bruke. Vårt hovedmål er å skape en webside som kommuniserer godt og ærlig med kundene dine. Den skal tydelig vise din identitet, og hvorfor du bør være en foretrukket leverandør.

Responsiv webside

Stilrent webdesign

Siste teknologi, HTML5, CSS3


Vi benytter alltid den siste tilgjengelige teknologien - derfor fungerer alle våre websider problemfritt på både smarttelefon og tablet, så vel som desktop. Vi erstatter Flash med den nye og bedre teknologien HTML5 og CSS3 slik at flotte animasjoner gjøre sidene innbydende og effektfull.
Design av Websider

Vår kunnskap er en investering

Riktig verktøy og kompetanse


Kunnskap er kompetanse. Vi er alltid oppdatert på de nyeste trendene og tilpasser oss raskt endringer i markedet. Velfungerende nettsider er en investering, ikke en utgift. Med vår kunnskap og innsikt i de riktige programmene sørger vi for at din bedrift har en god tilstedeværelse på nett. Vi kan dermed lage logiske og intuitive nettsider som gir besøkende en god opplevelse.

Erfaring og kvalitet

Vi ser dine behov


Med mange års erfaring innen webutvikling og design vet vi hva som fungerer og hva som ikke fungerer. Vi ser hva din bedrift trenger, og kommer med anbefalinger etter ditt behov. Uansett hva du velger av våre tjenester vil vi bruke vår erfaring til å gi deg verdi for pengene.
Websider design

Vårt webdesign-team

Erfaring, kunnskap og kvalitet


Vi i Bonefish har over 10 års erfaring med websider og webdesign, og tilbyr de fleste tjenester du trenger for å få laget din nye nettside. Se en oversikt over våre websidetjenester under, og kontakt oss gjerne om det er noe du lurer på.

Våre websidetjenester


Tekstforfatting

Vi tilbyr tekstforfatting av lettleste, informative og SEO-vennlige tekster, som er viktig for å underbygge SEO, i tillegg til å skape tillit som en kvalitetssikker kilde.

Les mer om tekstforfatting

Søkemotoroptimalisering

Søkemotoroptimalisering består av mange metoder for at din bedrift skal bli mer synlig på Google, slik at kunder lettere skal finne deg og ditt produkt. Vi er alltid oppdatert på Google sine algoritmer for å holde rankingen din oppe.

Les mer om søkemotoroptimalisering

Google analytics

Google Analytics er en av de kraftigste nettanalyse-løsningene på markedet - og det er gratis. Her får du full trafikk- og statistikkoversikt på din nettside. Vi legger inn Google Analytics som standard på alle våre nettløsninger.

Les mer om Google Analytics

Responsivt design

Vi lager alle våre sider med responsivt design, som gir en like god opplevelse på mobil og tablet som på desktop.

Les mer om reponsivt design

Landingssider

Landingssider er en god løsning for deg som annonserer på nett og vil lede kunder til å ta kontakt, gjøre bestillinger eller andre handlinger.

Les mer om landingssider

Kampanjesider

Har du en kampanje gående på nett er det viktig å ha en god, tilpasset kampanjeside som leder kundene dit du vil. Dette gir gode konverteringsresultater.

Joomla

Vi bruker ofte CMS-verktøyet Joomla for å sette opp nettsider. Vi designer og setter opp alt, så du kommer til dekket bord og enkel administrasjon.

Wordpress

Wordpress er et CMS-verktøy som lar oss sette opp og designe nettside for deg, og tilbake får du enkel administrasjon når du skal legge ut nyheter og informasjon.

Publiseringsverktøy

Redigér sidene dine like lett som å skrive e-post med enkle og brukervennlige publiseringsverktøy (CMS). Logisk og intuitivt design legger grunnlaget for enkel administrasjon.

Kontaktskjema

Kun et telefonnummer kan gi høy terskel for kunder å ta kontakt. Vi setter opp enkle og effektive kontaktskjema som gjør det lettere for kunder å ta kontakt.