3sekunder.jpg

Mennesker liker raske nettsider. Det gjør også Google. Hvor raskt må siden din lastes inn for å nå kriteriene?

Les mer

nyttdesign_fb_blogg.jpg

Over de neste ukene kommer Facebook til å rulle ut nytt design i appen sin. Facebook ønsker å forbedre navigasjon og lesbarhet, samt sørge for et ryddigere kommentarfelt.

Les mer

landingssider_grafikk.png

En landingsside er den første siden en kunde kommer til når de besøker websiden din. Sjelden kommer de til forsiden din først. Derfor er det viktig med optimaliserte og selgende landingssider.  

Les mer

hvordan overleve som ny bedrift survival kit

I første kvartal 2017 ble det registrert over 17 000 nye bedrifter, men kun 4600 av disse vil være i drift om fem år i følge statistikk fra SSB. Hva er det som skal til for å overleve?

Les mer

velge_farge_nettside.jpg

Farge er et fag i seg selv. Det finnes utrolig mange måter farge kan påvirke oss mennesker på. Vi blir både psykisk og fysisk påvirket av farge. Det er bevist at farge har relasjoner til helse og humør. Når du ser en farge, skjer en reaksjonskjede i hjernen. Hormoner blir utløst og trigger følelser som påvirker oppførselen din.

Les mer

shepper_startup_100.jpg

Startups 100 publiserte 22. mai sin årlige liste over Storbritannias 100 mest spennende og nytenkende bedrifter som er startet iløpet av de siste tre årene. Shepper, som Bonefish har utviklet og skreddersydd bookingsystem og nettside for, har kommet med på den gjeve lista.

Les mer