Skip to main content
amedia bonefish portfolio
Kunde

Amedia

TJENESTER:

- Design
- Webside
- API-integrasjon
- Årsrapport

Prosjektbeskrivelse

Amedia er den største utgiveren av lokale medier i Norge. Konsernet ønsket nye nettsider som var enklere å bruke og administrere, og som enkelt kan videreutvikles ved behov. I tillegg til en full restrukturering av innhold har vi også inkludert Ledige stillinger, som henter data fra Recman og viser innholdet sømløst på nettsiden.

Restrukturering og administrering av siden

Hensikten med fornyelse av nettsiden var for Amedia å flytte innholdet over på et administrasjonssystem (CMS) som er enklere å bruke for de ansatte som skal oppdatere siden. Vi har derfor restrukturert innholdet og Amedia har en oversiktlig måte å administrere siden på. Mengdedata som aviser, nyheter, tjenester, regioner og mer har dedikerte maler med egne felter som hører til malen. Slik sørger vi for at design blir ivaretatt, mens kunde forholder seg kun til rådata.

Integrasjon av data fra Recman

Amedia er stadig på jakt etter nye, flinke medarbeidere, så den nye nettsiden hadde behov for et område hvor Amedia kunne fortelle om muligheter, kultur og identitet. Tidligere har informasjon om karriere fordelt seg på et subdomene og stillingsutlysningene hos Recman. Den nye nettsiden har alt dette samlet under samme domene. Vi har benyttet Recman sitt API for å hente ut data, og viser nå ledige stillinger på amedia.no som en sømløs del av nettsiden. Kunde har i tillegg fått en dynamisk Karriere-side med interaktive videoer av ansatte og artikler om karrieremuligheter, for å nevne noe.

Årsrapport

Vi har også levert årsrapport for Amedia i et dynamisk PDF-format, slik at leseren kan navigere i innholdet på lignende måte som i en nettside. Årsrapporten har navigasjonsmeny, søkefelt og internlenker. På landingssiden presenterer vi nøkkeltallene på en grafisk måte som også enkelt kan leses fra mobil, før en eventuelt velger å lese rapporten i sin helhet.