Hvorfor velge oss?

Dedikerte, kreative og dyktige


Av den enkle grunn at vi alltid gir deg mye for pengene. Vi har ingen fordyrende mellomledd som prosjektledere, National Sales Managers,QA/HSE Managers eller hva de nå heter alle sammen. Vi som gjør jobben er i direkte kontakt med deg og sørger for at du blir godt ivaretatt og får god service – raskt. Vi er dedikerte, kreative og dyktige, og vi har en genuin lidenskap for faget vårt. Så setter vi faktisk vår ære i å være usnobbete og ærlige.

bonefish ansatt
Ove Hellevang

Populært kalt DanseOve


Marked ledes av Ove Hellevang. Ove har 18 års erfaring innen marked og salg, og har et kreativt sinn. Han trives best ute av boksen og har en unik evne til å finne muligheter på tvers av det meste. Ove har også bred erfaring innen teknologi, noe som kommer godt med i dagens digitale hverdag.
bonefish ansatt
Thomas Karlsen

Kommentatoren


Thomas studerer tredje året på Markedsføring og salgsledelse ved Høyskolen Kristiania. Han er fremtidsrettet og higer etter gode resultater. Et livlig tilskudd i salgsavdelingen. Thomas er veldig sportsinteressert og engasjerer seg i både fotball og håndball. Han er glad i å snakke, og på fritiden kommenterer han fotball- og håndballkamper.

bonefish ansatt
Marina Erlandsen

Isdronninga


Marina har studert Media i Oslo og London. I tillegg til å være et stort talent innen media og web har hun erfaring med journalistikk og videoproduksjon. Marina er kreativ, god til å skrive og har et øye for detaljer. På fritiden strikker hun som en gammel tante, og koser med alle hunder og katter hun møter på sin vei.

bonefish ansatt
Fredrik Enevold

Ingen titler


Fredrik har over 9 års erfaring med utvikling og design. Han engasjerer seg i utfordrende roller, alt fra teknisk til grafisk for å lykkes med å lede store og små prosjekter. Han er gjennomført snill og full av humor. Fredrik trives med å lære nye ting, som er en vesentlig egenskap når en skal lykkes i en bransje som utvikler seg i rekordtempo.
bonefish ansatt
Kyrre Amundsen

Verdensmester i tørrfiskkasting 2008


Kyrre har over 16 års profesjonell erfaring med trykte og digitale medier. Hvis det går an å ha brukergrensesnittdesign under huden, så er Kyrre mannen. Han har øye for små detaljer som gjerne utgjør det lille ekstra innen design. Det merkes på resultatet. Når han ikke tømmer kaffemaskinen på kontoret er han gjerne ute å løper, svømmer, spiller fotball eller løfter skrot i studio. Men i bakhodet hans surrer alltid tanken på å få din webside bedre.
bonefish ansatt
Deividas Džiovalas

The builder


Deividas kunne programmere før han kunne gå. Han elsker rett og slett å bygge og utvikle webbaserte løsninger. Han ser fort hvordan han kan forenkle tekniske funksjoner og lage brukergrensesnitt og løsninger slik det burde være. Når han ikke er limt fast med koder er han oftest å finne i snow-/wakeboardparken hvor han øver på nye utfordrende triks.