Skip to main content

Hvorfor velge oss?


Av den enkle grunn at vi alltid gir deg mye for pengene. Vi har ingen fordyrende mellomledd som prosjektledere, National Sales Managers, QA/HSE Managers eller hva de nå heter alle sammen. Vi som gjør jobben er i direkte kontakt med deg og sørger for at du blir godt ivaretatt og får god service – raskt. Vi er dedikerte, kreative og dyktige, og vi har en genuin lidenskap for faget vårt. Så setter vi faktisk vår ære i å være usnobbete og ærlige.

bonefish ansatt
Sanne Olsen

Eventyreren


Sanne har en bachelor i Digital Kommunikasjon og Markedsføring fra BI. Hun er lidenskapelig opptatt av å hjelpe våre kunder til å nå sine mål gjennom målrettet og kreativ markedsføring. Hun er nysgjerrig av natur og liker å kaste seg ut i det ukjente. Hun har blant annet vært med å starte opp en festival, og bodd på andre siden av verden. 

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
920 45 866

bonefish ansatt
Kyrre Amundsen
Verdensmester i tørrfiskkasting 2008

Kyrre har over 16 års profesjonell erfaring med trykte og digitale medier. Hvis det går an å ha brukergrensesnittdesign under huden, så er Kyrre mannen. Han har øye for små detaljer som gjerne utgjør det lille ekstra innen design. Det merkes på resultatet. Når han ikke tømmer kaffemaskinen på kontoret er han gjerne ute og løper, svømmer, spiller fotball eller løfter skrot i studio. Men i bakhodet hans surrer alltid tanken på å få din webside bedre.

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
928 48 848

bonefish ansatt
Deividas Džiovalas
The builder

Deividas kunne programmere før han kunne gå. Han elsker rett og slett å bygge og utvikle webbaserte løsninger. Han ser fort hvordan han kan forenkle tekniske funksjoner og lage brukergrensesnitt og løsninger slik det burde være. Når han ikke er limt fast med koder er han oftest å finne i snow-/wakeboardparken hvor han øver på nye utfordrende triks.
bonefish ansatt
Fredrik Enevold
Ingen titler

Fredrik har over 15 års erfaring med utvikling og design. Han engasjerer seg i utfordrende roller, alt fra teknisk til grafisk for å lykkes med å lede store og små prosjekter. Han er gjennomført snill og full av humor. Fredrik trives med å lære nye ting, som er en vesentlig egenskap når en skal lykkes i en bransje som utvikler seg i rekordtempo.

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
45 25 25 45

bonefish ansatt
Eivind Wangberg

Drømmefangeren


@bonefish.no

#webside, #nettside, #markedsføring, #bedrift, #b2b, #markedsbyrå
Les vårt nyeste blogginnlegg for å lære hvorfor en solid nettside er en god investering, selv i usikre tider🤩 Lenken finner du i bio! #webside #nettside #markedsføring #bedrift #b2b #markedsbyrå
#markedsføringsbyrå, #markedsføring, #byråavtale
Vi forsøker alltid å lytte til kundene og møte deres behov, og har nå utvidet tjenestene våre. Vi introduserer Byråavtale✨ 🙌🏼 En ny og fleksibel løsning som skreddersys til hver enkelt bedrift og deres behov. 🤓Her får du tilgang til hele vår markedsavdeling, og styrer selv hvilke tjenester du ønsker å benytte deg av. Du kan lese mer om den nyeste løsningen vår her🤩 #markedsføringsbyrå #markedsføring #byråavtale
I dag har vi vært på utflukt med en av våre kjære kunder for å lage masse content til deres kanaler📸 Swipe for å se hvordan vi tester lysforhold🤠
#hjemmeside, #nettside, #webside
Det kan være vanskelig å vite hva man bør inkludere på en hjemmeside. Vi har samlet 5 viktige spørsmål enhver nettside burde svare på for å gi kunden et godt førsteinntrykk 👩🏼‍💻 Husk å lagre til senere! #hjemmeside #nettside #webside
Vi ønsker dere alle en riktig fin påske, og håper dere får noen fine dager i sola☀️🐣
Med utgangspunkt i Støls mål om å bli Norges mest attraktive treningssenter, ble vi utfordret til å designe det som vi håpet skulle bli “landets beste online treningstjeneste” 🤸🏼 Denne målsetningen dannet grunnlaget for hvordan vi jobbet for å utforme hovedbudskapet for deres nye nettside, samt tilhørende profil og design. Les mer på vår nettside, og sjekk ut stoel.no😄
#kvinnedagen, #kvinneribusiness
Gratulerer med kvinnedagen❤️ Vi heier på dere alle! #kvinnedagen #kvinneribusiness
Oppdag de nye mulighetene Google Analytics 4 gir deg. I vårt nyeste blogginnlegg forteller vi hvordan du kan dra nytte av den nye plattformen👩🏼‍💻 Link finner du i bio!
Medievanene våre endrer seg konstant, og det kan derfor være vanskelig å vite når man burde publisere sitt innhold👩‍🏫 Det er flere veier til rom, og her får du to tips 🪴 Man kan enten - bruke undersøkelser som har testet ut brukermønstre og tidsbruk - bruke Instagram sin funksjon «Innsikt» som gir statistikk om når egne følgere er aktive God posting 💘
«Ta med deg barn på jobben» dag på kontoret🐶