Skip to main content
easybank bonefish portfolio

Prosjektbeskrivelse

Enkelt og moderne

Enkelt, moderne og følelse av frihet var nøkkelord som Easybank og vi ble enige om at skulle være uttrykket banken skulle fremstå med. Det ligger i navnet.

Easybank hadde lenge tenkt på å fornye nettsidene sine, og valget av riktig leverandør sammen med at leveransen måtte skje raskt da de først bestemte seg ble oss i Bonefish.

Lånekalkulator

Lånekalkultatoren er et viktig element. Den skal være intuitiv, lett å bruke og visuelt appellerende. Denne brukte vi mye tid på. Det var viktig med tydelighet, derav har vi gitt lånekalkulatoren store fonter og god plass.

Friske farger

Vi har brukt farger fra logoen, samt sekundærfarger, fra profilmanualen som vi også utformet for Easybank. Hver kategori på nettsiden har fått sine egne ikoner.

Bilder og bruk av farger har vært veldig viktig for å få et uttrykk som ikke bare er lett og lekent, men som også utstråler seriøsitet.

Andre tjenester

I tillegg til å levere design til nettsiden, leverte vi også profilmanual og e-postmal. Vi har også designet en rekke annonser til bruk for både trykk og digitalt - blant annet Adshell og bussreklame, samt annet materiale som kvartalsrapport.