Skip to main content
Kunde

Norsk Flygerforbund

TJENESTER:

- Design
- Webside

Prosjektbeskrivelse

Norsk Flygerforbund (NF) er en arbeidstakerorganisasjon for yrkesflygere i Norge. De kom til oss med ønske om ny nettside som var enklere å navigere. Samtidig hadde de behov for en side som var enkel å administrere og bygge videre på selv. 

Restrukturering av innhold

Vi startet prosjektet med en fullstendig gjennomgang av alt innhold som skulle inn på siden, og startet en full restrukturering. Den nye menyen måtte et par runder gjennom forbundet før vi landet. Resultatet er en mer oversiktlig meny og en nettside som er enkel å navigere for besøkende. Sidemeny viser enkelt oversikt over de forskjellige sidene under et hovedtema.

Enkel administrering av siden

Nettsiden er lagt opp slik at kunden i svært stor grad administrerer siden selv. Under planleggingen fant vi ut av hvilke typer maler NF hadde behov for. Disse ble programmert slik at kunde selv fyller inn informasjon og velger plassering - så blir innholdet publisert etter forhåndsbestemt mal. Dette gir forutsigbarhet for den som administrerer siden, samtidig som det gir et gjennomført uttrykk utad. Dette er innhold som nyheter, pressemeldinger, medlemsforeninger, ekspertiseområder, med mer. NF har i tillegg frihet til å legge opp andre undersider etter eget ønske og kreativ frihet, uten at det vil gå på bekostning av rammene rundt.

Flyger Bonefish Design mobil 12x 

En nettside som speiler hele foreningen

Foreningen har tidligere hatt utfordringer med å inkludere alle undergruppene av medlemmene. Det har vært mye fokus på tung luftfart, og det var viktig at nettsiden speilet mer enn dette. Vi gikk derfor for en løsning for herobilde på forsiden som byttes ut for hver gang du besøker siden. Slik får de vist bredden i medlemmene de representerer. Vi har i tillegg designet grafikk som inkluderer forskjellig luftfart.

Grafisk profil

En dyp blå er NF sin profilfarge. På nettsiden har vi brukt en komplementær gulfarge som skaper liv og gir assosiasjoner til flyplass og sikkerhet. Denne dukker opp i grafiske elementer og er gjennomgående på siden. Hovedfargen i mørk, rik blå uttrykker tillit og stabilitet.

Flyger Bonefish Design mobil 22x

Illustrasjon

For Norsk Flygerforbund har vi laget illustrasjoner og ikoner for å lage et helhetlig inntrykk og flyfølelse ;) Flere av designelementene er inpsirert fra flyplass og generell flyfart.