Skip to main content

Skreddersydde løsninger

Bruker du mye tid på administrasjon?

Det finnes en rekke tidkrevende og manuelle prosesser mange må gjennom hver dag på jobben. Hva om disse prosessene kunne automatiseres? Ville din bedrift spart mye tid på det?

Svaret er med all sannsynlighet ja.

Skreddersydd verktøy som effektiviserer driften

Svært mange bedrifter jobber i dag i diverse Excel-ark som må deles i skyen, eller i andre halvveis fungerende løsninger som ikke dekker bedriftens egentlige behov. Vi utvikler derfor skreddersydde løsninger som forenkler hverdagen til store og små bedrifter gjennom digitalisering og automatisering.

Webutvikling gir deg mulighet til å skape et verktøy skreddersydd din bedrifts behov. Vi har laget alt fra kommunikasjonsverktøy til prosjekstyringsverktøy, noe som har gitt våre kunder bedre kontroll, økt omsetning, og ikke minst store besparelser i tid og penger.

Bruk tiden på det du kan

Du kan få din helt egne, unike løsning som løser dine spesifikke problemer, med alt fra oversikt og administrering av prosjekter, grafisk fremstilling av statistikk, registrering av timer, ordre, tilbud, etc, og mye mer. Vi lager det meste.

Dermed kan du bruke tiden på det du er god på, i stedet for timesvis med arbeid du egentlig kan slippe unna.

Eksempler på hva vi kan lage for deg:

 • Prosjektstyringsverktøy
 • Timeregistrering
 • Lønnsutregning
 • Rapportgenerator
 • Kalender/kart med funksjoner
 • Statistikk levert på oversiktlig måte i sanntid
 • Intranett
 • Priskalkulator
 • Ordregenerator
 • Tilbudsgenerator
 • Idébank
 • Bookingsystem

Se to av våre løsninger nederst på siden.

Hvorfor velge oss?

Vi i Bonefish har over 10 års erfaring innen webutvikling. Vi har utviklet en dyp forståelse for problemløsing, og leverer alltid robuste og avanserte løsninger. Selv om det ligger mye avansert teknologi og logikk i bakgrunnen, er våre løsninger alltid enkel å bruke for brukeren, enten det er deg som eier bedriften, en ansatt, eller en kunde.

Programmering av skreddersydde løsninger krever en utrolig innsikt og kunnskap om din bedrift og dine behov. Derfor utfører vi alltid en grundig behovsanalyse før vi setter i gang med oppgaven. Du vil ha personlig kontakt med utvikler og designer underveis, og vi holder en tett dialog gjennom hele prosessen.

Hva koster det?

En skreddersydd løsning er vanskelig å sette en pris på. På den ene siden kan det være en stor investering, alt etter hvor mange funksjoner du trenger og hvilken type løsning du trenger. På den andre siden vil en skreddersydd løsning spare deg og bedriften din for utrolig mye tid. Og tid er penger. De største prosjektene våre har spart våre kunder for hele årsverker.

Ønsker du vekst og stålkontroll på din bedrift? Ta kontakt med oss for et uforpliktende møte, hvor vi finner ut hva vi kan hjelpe deg med.

To av løsningene vi har laget:

Medievelger laget av bonefish

Medievelger

Visuelt salgsverktøy for selgere

For Amedia Marked har vi satt opp et salgsverktøy for visualisering og anbefaling av deres annonseprodukter og grafisk visning av lesertall. Leserne viser oversikt over aldersgrupper og kjønn, og om de leser print, desktop eller mobil. Verktøyet gir brukerne en god, informativ og visuell forståelse.

Priskalkulator laget av Bonefish

Priskalkulator

Annonsepriskalkulator og ordrebestilling

Vi har for Amedia Marked utviklet en annonsepriskalkulator for alle deres lokalaviser. I priskalkulatoren kan du regne ut prisen for annonsering til print, nettavis eller mobil, samt velge lokalavis, region eller samkjøringspakker. Vi har også utviklet en egen kalkulator for selve Amedia Marked og Polaris Media.