Skip to main content
tekstforfatting, tekst til nettside

Tekstforfatting - tekst til nettside

Tekst er noe av det viktigste på nettsiden din. En tekst som er godt formulert og uten skrivefeil gir et godt inntrykk og bidrar til et positivt omdømme. Du oppfattes som seriøs og kunnskapsrik. Med innhold som er originalt og relevant vil du også oppfattes som en attraktiv tilbyder.

Snakk med kunden

God kommunikasjon er viktig mellom din bedrift og dine kunder. Det er viktig for å vinne nye kunder, og for å beholde gamle kunder. En tekst skal være informerende, selgende, og snakke på en måte som kunden forstår. Den skal også snakke med kunden.

Vi mener tekst og design på nettsiden holder sammen. Selv en godt designet nettside vil gi lite mening uten tekst eller bilder. Siden ser tom og uferdig ut, og på grunn av lite informasjon dukker den ikke opp i søkemotorer.

Kom høyt i søkeresultater på Google

Tekst på nettsider henger nøye sammen med søkemotoroptimalisering (SEO) for å gi deg best mulig treff på søkemotorer som Google. For å komme høyt på Google sine søkeresultater er det nødvendig med tekst og innhold av kvalitet og relevans.

I arbeid med SEO er tekst en stor del. Vi starter alltid med en analyse av nettsiden din for å finne riktige nøkkelord som både SEO-arbeidet og tekstforfatting skal ta utgangspunkt i. Deretter er det viktig å arbeide med nøkkelordene, undertitler, uthevinger og andre elementer teksten må ha.

Vi tilbyr tekstforfatting av godt innhold til nettsiden din. Dette er noe mange av våre kunder verken har tid til eller kompetanse til å utføre selv. Våre tekstforfattere vil ta en gjennomgang sammen med deg om hva som trengs å forfattes, og deretter bruke sin kunnskap og erfaring for å skape innhold til din nettside.

Dette skjer selvfølgelig i samarbeid med deg, da det er du som er eksperten på ditt fagfelt!

Bedriftsblogg

For mange bedrifter vil det være logisk og positivt å ha en blogg på nettsiden. En blogg forbinder man kanskje med rosabloggere, så hvorfor skal en seriøs bedrift drive med sånt, tenker du kanskje?

Jo, en bedriftsblogg vil være et sted du kan vise din kunnskap og dele interessante nyheter innen din bransje. En blogg vil også virke svært positivt inn på søkemotorresultater, da du viser til Google at du sitter inne med mye kunnskap og verdifullt innhold. Vi hjelper deg med å opprette bloggen, legger ut innlegg, eller skriver hele innlegget for deg.

Vi hjelper deg med alt av tekst

Tekstforfattere er nøye på rettskriving, sammenheng og flyt i innholdet de produserer. Vi kan bistå deg med det meste innen tekstarbeid.

Mange har tanker om å skrive tekst til nettsidene eller brosjyrene sine selv. Men, det stopper ofte der. De fleste har rett og slett ikke tid til å sette seg ned og jobbe med det. I tillegg er det vanskelig å sette i gang, og å få ned på papiret hva det egentlig er din bedrift står for.

Det er derfor anbefalt å bruke tekstforfattere til alt av nettsider, brosjyrer, kundebrev og annonser. I stedet for å fordele arbeidet på flere medarbeidere på kontoret ditt, vil du få en mer helhetlig kommunikasjon ved å bruke en tekstforfatter.

Vi i Bonefish vet hvor viktig innhold er for en nettside. Dette ser du selv ved å navigere deg rundt i våre nettsider. Vi jobber stadig med å publisere nytt innhold både i undersider og på bloggen vår, noe som kanskje gjorde oss synlig for at akkurat du fant siden vår på Google!

Ta kontakt i dag for mer informasjon om våre tjenester.