Skip to main content
visittkort

Visittkort - design og print

Personlig og enkelt

Mye nettverking foregår i dag over nettet, via e-post, LinkedIn, Skypemøter osv. Likevel er vi nok alle enige om at et personlig møte gir et større inntrykk. Om du møter en interessant person på et arrangement, en konferanse eller i et møte er det enklere å overlevere et visittkort enn å ta opp telefonen og legge til nummer og e-post. Et godt håndtrykk og visittkort viser at du er profesjonell og forberedt.

Gi et inntrykk

Visittkort er derfor fortsatt relevant i vår digitale hverdag. Et visittkort gir et inntrykk av bedriftens profil, eller deg som person om det er et personlig karrierekort. Visittkortet bidrar også til merkevarebyggingen.

Vi produserer alt fra enkle kort med en oversiktlig presentasjon av kontaktinfo, til tykke og robuste kort med uthevet tekst, inntrykk eller glanstrykk.

Trenger du ny logo?

For mange er et enkelt visittkort med logo og kontaktinformasjon nok. Dette produserer vi kjapt, og gir deg en god pris på både oppsett og print.

Andre ønsker seg et mer forseggjort visittkort. Et unikt visittkort gjør deg minneverdig. Du husker bedre det visittkortet hvor logoen stakk ut og glinset enn det hvite kortet med noe tekst på? Vi gir deg et hav av muligheter, i kvalitet, tykkelse på papir, farger og effekter.

Trenger du nye visittkort?

Vi i Bonefish har jobbet med grafisk design i over 17 år og gleder oss til å ta fatt på jobben med å lage nettopp ditt visittkort!

Se flere av våre jobber under.