Skip to main content
Design av brosjyre og flyers

Design av brosjyre og flyers

Ønsker du å presentere informasjon om dine produkter eller tjenester på en innbydende og elegant måte?

Design av brosjyre - merkevarebygging

En brosjyre gir potensielle kunder et godt inntrykk av bedriften din. Den viser profesjonalitet og et ønske om å informere kunden best mulig. Ved design av brosjyre tar vi utgangspunkt i din profil, noe som bidrar til merkevarebygging og gjenkjennelseseffekten.

Les mer om merkevarebygging (profilering og branding).

Brosjyrer kan være alt fra generelle til fokusert på ett formål. De brukes ikke alltid i reklamesammenheng, du trenger også brosjyrer til eksisterende kunder. Disse følger for eksempel med et produkt, eller informerer om en tjeneste en kunde har kjøpt.

Design av flyer - fokuser på én ting

En flyer må ha mindre informasjon, og gjerne være konsentert om kun én tjeneste eller ett produkt. Flyers er billig å produsere, og fungerer bra i store mengder. De kan brukes for å skape blest om en nyhet, et tilbud, et arrangement eller en konkurranse, for eksempel.

Flyers fungerer utmerket i DM og kan legges inni aviser. Har du et godt tilbud kan dette være svært effektivt. Design av flyer tar også utgangspunkt i profilen for å bevare ditt gjenkjennelseseffekten.

Brosjyrer og flyers kan du sende ut til kunden, ha stående på kontoret/i butikken, dele ut i møter eller legge ut digitalt på nett. Det er en flott måte å presentere bedriftens historie, et nytt produkt eller alle dine tjenester, blant annet. Her er det bare fantasien som setter grenser.

Hva kan vi hjelpe deg med?

Ønsker du hjelp med design av brosjyre eller design av flyer? Vi bistår med alt fra idé til design og trykk. Vi kan også hjelpe deg med tekst og foto hvis det er ønskelig. Dette har vi egne ressurser på. Ønsker du et billigere alternativ kan vi finne egnede og gode fotografier fra bildetjenester på nett.

Du får produktet på digital fil eller ferdig trykket. Vi har avtale med et lokalt trykkeri og får gode priser for deg.

Les om våre andre tjenester innen print: profilering og branding, visittkort, stillingsannonse.