Skip to main content
elcamino bonefish portfolio
Kunde

El Camino

TJENESTER:

- Design
- Webside
- Tekstforfatting
- Bookingsystem

Prosjektbeskrivelse

El Camino lager autentisk meksikansk mat i fire restauranter i Oslo. Her kan du velge mellom burrito, taco og bowl, og velge det fyllet du vil ha selv. Restaurantene er innredet i en avslappet taqueriastil kjent fra California.

På tide med fornying

El Camino var ute etter nye nettsider med mer informasjon, bedre brukervennlighet og enklere administrasjon - slik at de kunne oppdatere åpningstider og lignende selv. I tillegg lå menyen inne som en PDF, noe som verken var lett å lese på mobil eller ga SEO-fordeler.

De hadde en flott bildebank med delikate foto av mat og interiør vi kunne bruke i designet. Det satte fort stemningen. 

Meny

Menyen fikk en sentral plass i designet. Den presenteres i sin helhet på forsiden, og på hver av restaurantene sine egne undersider. Menyen legger seg pent og pyntelig nedover på mindre skjerm, og er enkel å oppdatere for El Camino selv. 

Egne undersider for restaurantene

De fire restaurantene får større plass på den nye nettsiden. Hver avdeling har sin egen underside med informasjon om åpningstider, kart, meny og drikkemeny. Avdelingen på Aker Brygge har i tillegg en a la carte-meny som kommer frem her.

Bookingssystem

El Camino trengte et system for reservering av bord i noen av restaurantene. Vi hjalp de med anbefaling og oppsett av system helt fra bunn av, og implementerte det på nettsiden. De har fått svært mange bookinger av bord gjennom systemet, noe som har forenklet hverdagen til de ansatte.