Skip to main content
grundvik marina bonefish portfolio
Kunde

Grundvik Marina

TJENESTER:

- Design
- Webside
Logo
- Profilmanual

TILBAKEMELDING FRA KUNDE:

"Grundvik Marina AS har den store gleden av å presentere seg selv i helt ny drakt. I en hektisk tid med klargjøring av båter før ny sesong er det i pausene tryllet frem nye farger, logo og hjemmeside i tett samarbeid med Bonefish AS. Vi gleder oss til å gi deg en ny opplevelse når du leter etter informasjon på våre nettsider www.grundvikmarina.no Design og utvikling - Bonefish - Den beste og mest kreative leverandøren i bransjen.".

Torkjel Haabeth

Prosjektbeskrivelse

Med ny og frisk profil var Grundvik Marina klar for den nye sesongen. Enklere bestillingsskjema og mer oversiktlig produktsider sørger for bedre brukeropplevelser på den nye nettsiden.

Grundvik Marina er en maritim virksomhet som blant annet arbeider med båtopplag, verksted, salg av båt og tilbehør med mer. Da bedriften ble startet i 2015, var det også med nettside fra Bonefish. Nå var eierne klare for å ta et nytt steg og videreutvikle bedriften med en helt ny logo og identitet, samt nettside.

Logo

Den nye logoen skulle representere både Grundvik Marina og båter, men samtidig også havet og bølgene. Designer har kombinert elementer fra bokstaven G, en båt, bølger, samt kompass. Symbolet i logoen har både fart og spenning i seg, men også det rolige livet på sjøen blir representert gjennom ton-i-ton nyanser av blå og grønn i tillegg til kurvene som bølger seg gjennom bokstaven.

Grundvik Marina er skrevet i henholdsvis Big Caslon og Poppins. Den elegante fonten i topp satt sammen med den hardere, enklere Poppins gir et behagelig uttrykk. Kombinasjonen representerer det eksklusive livet på havet, sammen med den mer praktiske funksjonen Grundvik Marina tilbyr.

Ny grafisk profil

Logoen satt utgangspunktet for utarbeidelse av den nye grafiske profilen. Mens de tidligere kun har holdt seg til “konservative” blåfarger har vi nå satt sammen en mer dynamisk fargepalett.

Mørkegrønn, dyp blå og turkis er hentet fra fargenyansene du finner i havet. Den lyse, beige er valgt fra sanden på stranden og på havbunnen. Lys og mørk brun er hentet fra det ofte brukte trematerialet teak som du finner i de fleste båter.

Fargene er nøye sammensatt for å komplementere hverandre, og samtidig gi følelsen av velbehaget du får av fargespekteret som befinner seg i og ved sjøen. Fargene er gjenkjennelige for de fleste båteiere som naturligvis omgir seg mye med disse fargene på sjøen som de elsker.

Ny og mer brukervennlig nettside

Nettsiden har fått en total oppussing og fremstår nå med den nye profilen også friskere i uttrykket. Det er brukt mer farger i uttrykket og de bidrar til bedre brukeropplevelse ved å utheve knapper bedre, blant annet.

En viktig faktor ved opprettelsen av den nye nettsiden var et mer forenklet skjema for båtopplag. Tidligere har dette vært et relativt langt skjema. Nå har vi kuttet ut alt som ikke var totalt nødvendig for å kunne levere et tilbud, og plassert skjema på en pop-up, noe som gjør at skjemaet blir med en gang mer overkommelig.

I admin har vi satt opp en enkel måte for kunden å selv legge inn nye produkter.

Ta en titt på nettsiden her.