Skip to main content
note bonefish portfolio
Kunde

NoTe

TJENESTER:

- Design
- Webside
- Profil
- Markedsføring
- Tekstforfatting

TILBAKEMELDING FRA KUNDE:

"Bonefish AS har gjort en fantastisk jobb med våre nye nettsider. Nettsidene er delikate og brukervennlige. Kundene våre sier nettsidene er veldig profesjonelle og at det er lett å finne informasjonen de trenger. Salget vårt har også økt etter vi fikk nye nettsider. Jeg kan varmt anbefale Bonefish AS til alle som har behov nye nettsider, ny design på sitt materiell og hjelp til markedsføring. Teamet i Bonefish er fantastisk, og du får veldig god hjelp fra dem. Tusen takk til alle i Bonefish AS for hjelpen dere har gitt oss!".

Karense Foslien
Eier og daglig leder

Prosjektbeskrivelse

NoTe (Norwegian Teaching) er en nettskole med norskkurs på nett for alle nivåer. De hadde behov for en oppgradering av nettside med nettbutikk. Et stort behov var bedre kategorisering og god navigering av kursene de tilbyr.

Fargerik profil

Den nye nettsiden har et lekent og friskt utseende, som har fått en god mottakelse fra målgruppen. Det norske landskapet i topp på forsiden setter raskt kontekst.

NoTe har en fargerik logo og profil, noe som inspirerte oss til å skape den samme følelsen i nettside-design. Kursene har fått fargekodet nivåer, og andre kategorier har også fått komplimenterende farger. Alle kurs ligger nå sortert i oversiktlige kategorier, og varianter av kursene ligger på produktnivå.

Informasjon på 64 språk

Nettsidens hovedmålgruppe er personer som ikke har norsk som morsmål. Det var derfor viktig at nettsiden også kan leses på engelsk. Med valg for norsk eller engelsk språk i topp kan du raskt bytte mellom språk på siden du er på.

I tillegg har Karense, daglig leder i NoTe, engasjert sine følgere på sosiale medier til å oversette informasjon om nettskolen til hele 62(!) språk i tillegg til engelsk og norsk. Slik kan NoTe nå ut til en mye større andel ikke-nordmenn på en enkel måte.

Kreativ presentasjon av lærere

NoTe ønsket å presentere sine lærere på nettsiden med litt informasjon. Siden lærerne sitter spredt rundt landet kom vi på en kreativ løsning som alternativ til foto av alle. Lærerne sendte selv over sin “Memoji” - designet for å ligne på de - og disse blir brukt i oversikten over lærerne.

Ta en titt på nettsiden her.