Skip to main content

Prosjektbeskrivelse

Villaborg er en leverandør av garasjeporter. Kunden hadde ønske om å fornye sin nettside, og samtidig gjøre det enklere for kunden å få et prisestimat, samt se for seg hvordan deres garasje kan bli.

Garasje-visualisator

En stor del av prosjektet er den interaktive visualisatoren av garasjeport, som du ser i videoen over. Her kan du selv velge modell og farge for å se hvordan de ulike kombinasjonene ser ut. Du ser også hvilke modeller som har hvilke farger. Fungerer selvfølgelig også på mobil og nettbrett.

Dette er et spennende og engasjerende element på nettsiden. Det gir en stor verdi til kunden, som enklere kan se for seg hvilken modell og farge de ønsker før de tar kontakt med Villaborg. I tillegg er det noe som holder de besøkende lenger på siden, noe som kan gi positive utslag i Google søkeresultater.

Priskalkulator

Vi laget også en kalkulator på forsiden som gir et prisestimat basert på tall kunden selv fyller inn. På denne måten slipper Villaborg å svare på utallige henvendelser fra personer som kun er ute etter et raskt prisestimat. 

Det er samtidig et interaktivt element på siden som gjør at besøkende blir mer engasjert. Når prisen er utregnet, kan kunden legge igjen kontaktinformasjon for å bli kontaktet angående sin garasjeport.

Bak de få feltene ligger mye arbeid. Priskalkulatoren er programmert ved bruk av et detaljert excel-ark som kalkulatoren finner riktig pris fra.

Ny nettside

Den nye nettsiden har rikelig med informasjon om garasjeporter, galleri for inspirasjon, og selvfølgelig kontaktskjema. I toppen ligger mulighet for å legge spesialtilbud med link til kampanjeside.