Skip to main content
Byråavtale - en hel markedsavdeling til din rådighet

Byråavtale - en hel markedsavdeling til din rådighet

I dagens marked preget av høy konkurranse er det sentralt for bedrifter å benytte seg av en god og effektiv markedsstrategi. En effektiv markedsstrategi vil bidra til å løfte bedriften din gjennom å forsterke merkevaren din, gi deg høyere synlighet blant målgruppen, og ikke minst flere salg. Men det kan være både dyrt og tidkrevende å ansette en hel markedsavdeling. I tillegg stiller det krav til både kompetanse og ressurser hos bedriften. Nettopp derfor kan en byråavtale hos et markedsbyrå være et svært godt alternativ. 

Dedikert tid og oppfølging

Inngår du en byråavtale hos Bonefish får du tilgang til hele vår markedsavdeling, og kan dra nytte av hele teamets ekspertise og erfaring. Du vil altså få muligheten til å benytte deg av et dyktig team med bred kompetanse på alt fra annonsering, SEO, design, webutvikling, tekstforfatting og mer, som sammen sikrer en helhetlig og sammenhengende strategi. Du slipper bryet med ansettelser, opplæring og prosjektstyring, samtidig som du får en hel markedsavdeling til disposisjon. Vi vil sette av dedikert tid hver måned for å bistå deg med ønskede markedsaktiviteter. God oppfølging er viktig for oss. 

Fleksibel løsning 

Vi tilbyr skreddersydde løsninger tilpasset dine spesifikke behov og budsjett. Fleksibiliteten er en av de fremste fordelene ved denne typen avtale. Det er helt naturlig at behovene hos en bedrift varierer fra måned til måned, og det skal være enkelt å tilpasse avtalen ettersom virksomhetens behov endres. Mens du en periode ønsker å fokusere på annonsering i digitale og trykte medier, ønsker du gjerne en annen periode å få designet og trykket opp en brosjyre og visittkort. En byråavtale gir deg muligheten til å selv bestemme hvilke markedsaktiviteter som skal gjennomføres. 

Innenfor en byråavtale kan vi blant annet bistå med: 

 

Hvorfor velge Bonefish?

Med over 20-års erfaring har vi arbeidet med de fleste bransjer, og har opparbeidet oss en god forståelse for hvordan å tilpasse markedsstrategien for å nå akkurat din målgruppe. Vi kan tilby deg kloke hoder, tett samarbeid og gode resultater.

Kontakt oss i dag for å høre mer om hvordan vi kan hjelpe din bedrift å nå deres mål.