Skip to main content
Markedets mest brukervennlige nettsideløsning skreddersydd for boligselskap

Markedets mest brukervennlige nettsideløsning skreddersydd for boligselskap

Sist endret: 16. oktober 2020

Styremedlemmer kommer og går, og så gjør kompetansen. Vår løsning lar deg komme raskt i gang med minimal eller ingen opplæring.

Gi oss logoen deres og siden er klar til bruk

Med vår webløsning kommer du til en ferdig oppsatt nettside med ferdig meny, passende farger, logo og undersider. Alt dere trenger å gjøre, er å legge inn vedtekter og lignende. Hvis det er ønskelig kan vi hjelpe å flytte eksisterende innhold fra gamle nettsider til deres nye løsning.

Så lett!

For å vedlikeholde nettsiden må det være enkelt - svært enkelt. Vi mener måten å oppnå dette på er å kombinere et tiltalende, ryddig og inspirerende design med markedets enkleste måte å administrere og publisere innhold på.

Tilgjengelig hvor som helst

Både funksjoner og design er bygget med et “mobil først”-prinsipp. Et eget app-ikon på leserens smarttelefon gir rask tilgang. Enkel navigasjon lar brukere finne raskt frem til det de søker, og et gjennomført design lar leserens øyne hvile på det de leser uten forstyrrende elementer. Med vår webløsning kan både styremedlemmer og beboere lett lese informasjon fra sin egen mobil.

Lav månedskostnad og rask support

For å imøtekomme en trygg og ansvarsfull økonomi, er kostnaden for løsningen satt til et lavt månedsbeløp. Det er også godt å vite at hjelpen aldri er langt unna. Bonefish AS, bedriften bak løsningen, har over 10 års erfaring med bygging av brukervennlige og smarte løsninger og er av sine kunder kjent for rask og god service.

Hvorfor ditt boselskap skal velge vår løsning

Det finnes mange aktører som tilbyr deg å lage en hjemmeside selv. Det negative er at de krever en dose teknisk kompetanse for både å sette opp og vedlikeholde.

Bonefish AS har bygget en helt ny løsning fra bunnen av, med hovedmål å senke terskelen så lavt at det er en lek å legge ut nytt innhold. Vi har fjernet alle unødvendige valg og knapper som er til hinder for enkel administrering.

Hvordan nettsiden ser ut og hvor enkelt lesere finner informasjon er svært viktig. Dette har Bonefish løst gjennom god design og logikk på både mobil og pc. Her har styret god kontroll på informasjonen som ligger ute.

Kan utvides

Ønsker og behov kan variere fra styre til styre. Vi mener god kommunikasjon mellom styret og beboere er en viktig faktor for trivsel og generell god drift av et boligselskap. Her er en god nettside sentralt.

Les mer på Borettslagnettside.no

Kontakt oss

Navn
E-post *
Telefon
Melding