Skip to main content
Vår kunde i topp 100 startups i UK

Vår kunde i topp 100 startups i UK

Sist endret: 16. oktober 2020

Startups 100 publiserte 22. mai sin årlige liste over Storbritannias 100 mest spennende og nytenkende bedrifter som er startet iløpet av de siste tre årene. Shepper, som Bonefish har utviklet og skreddersydd bookingsystem og nettside for, har kommet med på den gjeve lista.

Skreddersydd løsning

Da Shepper skulle lansere sin nye tjeneste, trengte de en nettside som ikke bare kunne fortelle om tjenesten, men også et sted deres kunder kunne gjøre bestillinger. Løsningen er bygget fra bunnen av og skreddersydd for Shepper. Den er utviklet med tanke på å håndtere store mengder med trafikk og bestillinger da tjenesten skulle lanseres i flere land. 

Attempting to provide a low-cost yet effective security for prized assets, and peace of mind for the owners, on-demand inspection company Shepper is attempting to disrupt the age-old security industry. - Startups

Bookingsystemet vil automatisk matche en “Shepherd” til en bestilt inspeksjon. Kunden blir belastet et fast beløp, inspektøren får en sum, og Shepper tar en prosentdel. Modellen virker enkel, men det er mye arbeid som ligger bak det sømløse resultatet.

Se nettsiden til Shepper.

På lista etter kun sju måneder

Startups 100 sine hovedkriterier for å bli med på lista er at firmaet skal være basert i Storbritannia, være privateid, og startet i eller senere enn januar i 2014. Shepper ble lansert så sent som i november 2016, og har imponert med en plass på lista etter kun sju måneder. De har allerede signert flere store B2B-kontrakter.

With an innovative take on an traditional industry, Shepper’s cost effective yet sound business model makes it a deserving Startups 100 winner. - Startups

Utfordrer sikkerhetsindustrien

Shepper er et on-demand inspeksjonsfirma som tilbyr visuelle sjekker av alt fra båter og biler til hus, butikker og lagerbygg. De vil utfordre den tradisjonelle sikkerhetsindustrien ved å knytte lokalt registrerte “Shepherds” til forespurte sjekker. Grunnleggerne Ben Prouty og Jan Vanhoutte har begge imponerende fortid innen produktutvikling og start ups. De fikk god starthjelp av investor og nordmann Carl August Ameln som ikke bare kom med ideen, men også innledende finansiering.

Kilder: 
Startups om Shepper i Startups 100
Startups intervju med Ben Prouty

Kontakt oss

Navn
E-post *
Telefon
Melding